Thumbnail

H Valentina Sampaio είναι το πρώτο transgender μοντέλο της Victoria's Secret H Valentina Sampaio είναι το πρώτο transgender μοντέλο της Victoria's Secret

Μετά τον περσινό σάλο ο διάσημος οίκος εσωρούχων άλλαξε ευτυχώς μυαλά
Η διάσημη transgender βραζιλιάνα καλλονή Valentina Sampaio ανήρτησε μέσα στο ΣΚ ένα backstage video και φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια του lingerie brand, ενημερώνοντάς μας ότι πια ανήκει στην ελίτ των supermodels της Victoria's Secret...

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων σίγουρα μ' αυτή του την κίνηση προσπαθεί να μαζέψει από τη μια τα σπασμένα μετά τις δηλώσεις του Chief Marketing Officer της εταιρείας, Ed Razek, από την άλλη στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ίσων ευκαιριών και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Διάβασε ακόμα: Λουκέτο σε 53 καταστήματα Victoria’s Secret

Σε ερώτηση που του έγινε μετά το περσινό σόου του οίκου από τους δημοσιογράφους σχετικά με το γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται trensgender μοντέλα στις επιδείξεις της Victoria's Secret, ο Razek απάντησε πως δεν πιστεύει ότι αυτό πρέπει να γίνει γιατί ''τα fashion shows της Victoria's Secret πρέπει να αντιπροσωπεύουν την φαντασίωση''. Αμέσως διάσημα μοντέλα όπως οι Karlie Kloss και Lily Aldridge που συμμετείχαν στο σόου, αντέδρασαν με σχετικές αναρτήσεις στα social media δηλώνοντας την διαφωνία τους, ενώ δεν άργησαν πολλοί χρήστες να σχολιάσουν αρνητικά τις δηλώσεις. 

Μάλιστα η πρώτη σταμάτησε να δουλεύει για το brand, που δέχτηκε πολλές κριτικές σχετικά με την επιλογή ψηλών και υπερβολικά αδύνατων μοντέλων στα shows του και την επικοινωνία λάθος προτύπων στα νεαρά κορίτσια. 

Η Valentina Sampaio, που το 2017 έγινε το πρώτο transgender μοντέλο σε εξώφυλλο του Vogue Paris, συνόδευσε μια από τις αναρτήσεις τις με την λεζάντα ''Μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι''.

 

Διάβασε ακόμα: Ποιούς κανόνες πρέπει να ακολουθούν τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret (βίντεο)

 

Home