Thumbnail

Γιατί η Celine Dion δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε ένα από τα 10.000 παπούτσια της; Γιατί η Celine Dion δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε ένα από τα 10.000 παπούτσια της;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να τα χαρίσει
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Carpool Karaoke, o James Corden ρώτησε την Celine Dion για τη φημολογούμενη εμμονή της με τα παπούτσια και αναρωτήθηκε αν γνωρίζει από πόσα ζευγάρια αποτελείται η συλλογή της.

Η διάσημη ντίβα της μουσικής σε πρόσφατη συνέντευξή της στο WWD, παραδέχθηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια που δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα! 

Διάβασε ακόμα: Η Céline Dion φόρεσε το διάσημο κολιέ από τον Τιτανικό στην εβδομάδα μόδας και έγινε χαμούλης!

«Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω».

Celine Dion shoes

Η Celine Dion αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Βέγκας, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών!

Celine Dion shoes

Στο Λας Βέγκας αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της. Παραδέχεται ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, René Angélil και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.

Διάβασε ακόμα: Η Céline Dion είναι η #QUEEN του Paris Couture Week

 

Home