Thumbnail

Αυτές είναι οι 7 τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις στα παπούτσια της σεζόν Αυτές είναι οι 7 τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις στα παπούτσια της σεζόν

Υπάρχει ένα νοσταλγικό κλίμα ''επιστροφής στο σχολείο'' στα στυλ του Φθινοπώρου
Κάποια παλιά κι αγαπημένα επιστρέφουν, άλλα που νιώσαμε ότι ξεπεράσαμε επιδιώκουν να μπουν και πάλι στη ζωή μας... Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Τα παπούτσια της σεζόν αφήνουν μια γλυκιά νοσταλγία.

Μποτάκια, γόβες ή χειμερινά σανδάλια, οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν θέλουν σίγουρα να βάλουν αυτό το γυναικείο φετίχ στο επίκεντρο της street μόδας. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες αλλά και ugly σχέδια κάνουν αίσθηση στη μόδα του χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η τάση στις μπότες που θα δούμε παντού το Φθινόπωρο

1. Mary-Janes: Οι γόβες και οι μπαλαρίνες με μπαρέτα επιστρέφουν γεγονός που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη την Carrie Bradshaw, που κρύβουμε μέσα μας.

Fall shoe trends Mary-Janes

 

2. Πράσινο σε όλες του τις εκδοχές: Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα statement χρώμα για το φετινό φθινόπωρο αυτό δεν είναι άλλο από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου σε βελούδο, suede, silk μέχρι και glittery.

Fall shoe trends Green

 

3. Φθινοπωρινά Φλοράλ: Καθόλου αναμενόμενα όπως τα ανοιξιάτικα λουλούδια, τα μουντά άνθη της σεζόν ''ντύνουν'' μποτάκια και γόβες και κάνουν ''δήλωση'' μόδας.

fall shoe trends 2019

 

4. Neutral Croc: Ίσως η πιο πολυτελής τάση αυτού του χειμώνα. Τα παπούτσια με croc-effect που είδαμε στους τόνους της άμμου και του καφέ, δείχνουν ότι το κλασσικό στυλ δεν μας προδίδει ποτέ.

fall shoe trends 2019

 

5. Λουράκια στον αστράγαλο: Όχι όμως τόσο απλά όσο νομίζεις... Για τον χειμώνα μεγάλοι υφασμάτινοι φιόγκοι επιστρατεύονται για να δημιουργήσουν ίσως τα πιο haute couture σχέδια της σεζόν.

fall shoes trends 2019

 

6. Χοντροκομμένες πλατφόρμες: Ναι, θα το δούμε κι αυτό. Τα λεπτεπίλεπτα τακούνια των προηγούμενων σεζόν άρχισαν να ''ξεθωριάζουν'' και να επιστρέφουν τα chunky κομμάτια από τα τέλη των 90s που κάναμε καιρό να ξεπεράσουμε.

fall shoe trends 2019

 

7. Shearling: Η ψεύτικη προβιά δεν έρχεται μόνο στο outerwear αλλά επιδιώκει να κρατήσει και τα πόδια μας ζεστά με τα πιο cozy κομμάτια.

fall shoe trends 2019

 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο

Home