Αυτές είναι οι 7 τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις στα παπούτσια της σεζόν

Μποτάκια, γόβες ή χειμερινά σανδάλια, οι τάσεις στα παπούτσια της σεζόν θέλουν σίγουρα να βάλουν αυτό το γυναικείο φετίχ στο επίκεντρο της street μόδας. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες αλλά και ugly σχέδια κάνουν αίσθηση στη μόδα του χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η τάση στις μπότες που θα δούμε παντού το Φθινόπωρο

1. Mary-Janes: Οι γόβες και οι μπαλαρίνες με μπαρέτα επιστρέφουν γεγονός που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη την Carrie Bradshaw, που κρύβουμε μέσα μας.

 

2. Πράσινο σε όλες του τις εκδοχές: Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα statement χρώμα για το φετινό φθινόπωρο αυτό δεν είναι άλλο από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου σε βελούδο, suede, silk μέχρι και glittery.

 

3. Φθινοπωρινά Φλοράλ: Καθόλου αναμενόμενα όπως τα ανοιξιάτικα λουλούδια, τα μουντά άνθη της σεζόν ''ντύνουν'' μποτάκια και γόβες και κάνουν ''δήλωση'' μόδας.

 

4. Neutral Croc: Ίσως η πιο πολυτελής τάση αυτού του χειμώνα. Τα παπούτσια με croc-effect που είδαμε στους τόνους της άμμου και του καφέ, δείχνουν ότι το κλασσικό στυλ δεν μας προδίδει ποτέ.

 

5. Λουράκια στον αστράγαλο: Όχι όμως τόσο απλά όσο νομίζεις... Για τον χειμώνα μεγάλοι υφασμάτινοι φιόγκοι επιστρατεύονται για να δημιουργήσουν ίσως τα πιο haute couture σχέδια της σεζόν.

 

6. Χοντροκομμένες πλατφόρμες: Ναι, θα το δούμε κι αυτό. Τα λεπτεπίλεπτα τακούνια των προηγούμενων σεζόν άρχισαν να ''ξεθωριάζουν'' και να επιστρέφουν τα chunky κομμάτια από τα τέλη των 90s που κάναμε καιρό να ξεπεράσουμε.

 

7. Shearling: Η ψεύτικη προβιά δεν έρχεται μόνο στο outerwear αλλά επιδιώκει να κρατήσει και τα πόδια μας ζεστά με τα πιο cozy κομμάτια.

 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ