Thumbnail

Epitome Chic! Ποιό από τα 2 φθινοπωρινά looks της Kate Bosworth σου αρέσει περισσότερο; Epitome Chic! Ποιό από τα 2 φθινοπωρινά looks της Kate Bosworth σου αρέσει περισσότερο;

Γιατί εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε...
Όσο οι influencers παλεύουν να κεντρίσουν τα φλας των φωτογράφων έξω από τα fashion shows, η Kate Bosworth δίνει τη δική της ''παράσταση'' στους δρόμους της Νέας Υόρκης και κερδίζει με διαφορά...

Το  ''it'' girl που βρέθηκε στο Μεγάλο Μήλο για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί, ''συντονίστηκε'' με την fashion διάθεση και κατάφερε να επισκιάσει οποιαδήποτε άλλη street style star με δύο υπέροχα uber chic φθινοπωρινά σύνολα.

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski έκανε ''είσοδο'' στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με το πιο badass κουστούμι!

Και ειλικρινά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποιό μας αρέσει περισσότερο...

Kate Bosworth street looks

Για την πρώτη της εμφάνιση η Kate Bosworth ''ξεσήκωσε'' ένα από τα φθινοπωρινά looks του οίκου Chloé. Ένα μίνι φόρεμα στο ''σκουριασμένο'' πορτοκαλί χρώμα της νέας σεζόν από φλοράλ ύφασμα, και φουσκωτά μανίκια με λεπτομέρεια από δαντέλα, συνδυασμένο με snakeskin μποτάκια και δερμάτινη τσάντα του οίκου ενώ ενίσχυσε το look με χρυσά μενταγιόν στο λαιμό και ένα έντονο κραγιόν στο ίδιο χρώμα που φώτισε την εμφάνισή της.

 Kate Bosworth street looks

Η δεύτερη επιλογή της ήταν ένα πλεκτό φόρεμα με υπέροχη στενή εφαρμογή σε μπεζ χρώμα και δερμάτινες σουρωτές μπότες σε ταμπά, μια υπέροχη πρόταση για να κάνουμε είσοδο στη νέα σεζόν. Η χολιγουντιανή σταρ ολοκλήρωσε το look της με την ίδια τσάντα του οίκου Chloé και το ίδιο ζεστό κόκκινο κραγιόν.

Διάβασε ακόμα: Bella, Gigi, Hailey... Τα ''it'' models τιμούν τα 70s στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Home