Thumbnail

H Kate Hudson δημιούργησε μια σειρά ρούχων από ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι πανέμορφη H Kate Hudson δημιούργησε μια σειρά ρούχων από ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι πανέμορφη

Θα λατρέψεις αυτά τα boho chic κομμάτια!
Είναι κολλητή φίλη με την Stella McCartney και έχει όπως φαίνεται τις ίδιες ανησυχίες και αρχές με την βρετανίδα σχεδιάστρια. Γι' αυτό και όταν αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δική της συλλογή ρούχων, πρωταρχική της έγνοια ήταν η φύση.

Η Kate Hudson κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες την πρώτη της σειρά ρούχων με το όνομα «HappyxNature» με μια συλλογή που δημιουργήθηκε εξ' ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πλαστικό. 

Διάβασε ακόμα: 150 διάσημα brands υπέγραψαν την συμφωνία Macron για βιώσιμη μόδα

Η χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά και να ποζάρει η ίδια για την καμπάνια του brand, αφού την εκφράζει απόλυτα και αντικατοπτρίζει το bohο chic στιλ της.

Kate Hudson clothing line

Τα ρούχα είναι φτιαγμένα από οργανικά υφάσματα και πλαστικά μπουκάλια, με την ίδια να αντιστέκεται στη γρήγορη μόδα και να δημιουργεί ρούχα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η βιομηχανία της μόδας αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες μόλυνσης του περιβάλλοντος και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Kate Hudson clothing line

«Ήθελα πάντα να το κάνω αυτό», λέει η ίδια η Χάντσον. «Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε αυτό πριν από ένα χρόνο, ήθελα να το κάνω για πολύ καιρό». Το τζιν τη σειράς είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και κοστίζει λιγότερο από 100 δολάρια. Η υπόλοιπη συλλογή έχει τιμές από 48 έως 148 δολάρια. 

«Απλώς ελπίζω να έχει τόση απήχηση η σειρά, ώστε όλες οι εταιρείες να αρχίσουν να σκέφτονται αλλιώς τον τρόπο με τον οποίο κάνουν τα πράγματα. Είναι μια τεράτια υποχρέωσή μας απέναντι στη μόδα αυτή τη στιγμή», καταλήγει η ηθοποιός.

Η σειρά HappyxNature μόλις κυκλοφόρησε και μια υπέροχη βραδινή συλλογή που μπορείς να ανακαλύψεις εδώ

Διάβασε ακόμα: Καλώς ήρθες στον πλανήτη της Stella McCartney, με τις ανακυκλώσιμες κορδέλες και τα veggie burgers

Home