Thumbnail

Τα εσώρουχα της Kim K είναι χρυσός! Τζίρος 2 εκ. δολάρια μέσα σε 2 λεπτά! Τα εσώρουχα της Kim K είναι χρυσός! Τζίρος 2 εκ. δολάρια μέσα σε 2 λεπτά!

Η διάσημη influencer έχει το άγγιγμα του Μίδα
Ο λογαριασμός της Kim Kardashian West αυξήθηκε τις τελευταίες μέρες κατά δύο εκατομμύρια δολάρια κι αυτό το έκανε πουλώντας εσώρουχα...

Τα SKIMS Solutionwear, όπως ονομάζεται πλέον η σειρά μετά το θόρυβο που την ανάγκασε να αποσύρει το όνομα KIMONO, ξεπούλησαν! Όμως αυτό δεν είναι κάτι που μας εξέπληξε. Αυτό που μας έκανε πραγματικά εντύπωση είναι πως αυτό έγινε μέσα σε δύο λεπτά από τη στιγμή που βγήκαν προς πώληση online γεγονός που έκανε την reality star κατά τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε χρόνο μηδέν.

Διάβασε ακόμα: Μετά το... ''κράξιμο'', η Kim εγκατέλειψε το «kimono»

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ και ιδιαίτερα στη βιομηχανία των εσωρούχων. Η εταιρία Spanx, έβγαλε 4 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της και η Kim κατάφερε να εισπράξει τα μισά μέσα σε λίγα λεπτά.

Kim underwear collection

Το site στο οποίο πουλήθηκαν τα εσώρουχα έπεσε από την επισκεψιμότητα, πριν ακόμα βγουν τα εσώρουχα προς πώληση, με συνέπεια να καθυστερήσει η έναρξη για αρκετή ώρα. Ο τζίρος γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός, αν σκεφτεί κανείς ότι κανένα από τα προϊόντα δεν κοστίζει πάνω από 100 δολάρια.

Η ομάδα της Kim ξεκίνησε ήδη την παραγωγή -σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς αυτή τη φορά- προκειμένου να ξαναστοκάρει το ηλεκτρονικό κατάστημα.   

Διάβασε ακόμα: H Kim K. εμφανίστηκε με μια από τις 10 exclusive τσάντες αξίας 35.000 δολαρίων και δεν είναι καν ωραία

Home