Thumbnail

Πρέπει να δεις το φόρεμα της Rihanna από τη μέση και κάτω για να το εκτιμήσεις Πρέπει να δεις το φόρεμα της Rihanna από τη μέση και κάτω για να το εκτιμήσεις

H οικοδέσποινα του φιλανθρωπικού ετήσιου event ''The Diamond Ball'' έκανε μια φαντασμαγορική εμφάνιση
Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η Rihanna στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε τους εκλεκτούς των εκλεκτών.

Φέτος η ελίτ συγκεντρώθηκε στο Cipriani Wall Street στη Νέα Υόρκη, με τις κυρίες φυσικά να κάνουν επικές εμφανίσεις συνώνυμες του απόλυτου γκλάμουρ.

Ωστόσο για ακόμα μια φορά αυτή που κέρδισε το μαζικό χειροκρότημα του κόσμου της μόδας, δεν ήταν άλλη από την οικοδέσποινα. Το κακό κορίτσι της μουσικής σκηνής, εμφανίστηκε με μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα με κλειστό λαιμό που αγκάλιαζε τις καμπύλες της από τον οίκο Givenchy, όμως το όλο κόνσεπτ δεν σταματούσε εκεί. Η έκπληξη βρισκόταν στο τελείωμα του φορέματός της, το οποίο άνοιγε με ένα λευκό κρινολίνο που έκανε το σχέδιο του μοναδικό και εντυπωσιακό.

Διάβασε ακόμα: WOW! H Kaia Gerber στα γενέθλιά της αντέγραψε το iconic look της μαμάς της από τα 90s

Rihanna Diamond Ball

H Riri ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες με κορδόνια στον αστράγαλο, μαργαριταρένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με μαργαριτάρια και διαμάντια, ενώ το κατακόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά της μαζεμένα προς τα πάνω με τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της, έδωσαν με την σειρά τους ακόμα ένα εντυπωσιακό ύφος στην εμφάνιση.

Διάβασε ακόμα: Drop Dead Gorgeous! Η θεϊκή εμφάνιση της Kendall Jenner στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Rihanna Ball 2019

Βέβαια αυτό που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση δεν ήταν το dramatic look της Rihanna -η ποπ σταρ έχει άλλωστε μάστερ στις φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί-, αλλά η σεμνότυφη επιλογή με τα μακριά μανίκια και τον κλειστό λαιμό που δεν ανταποκρινόταν σ' αυτά που μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Rihanna The Diamond Ball

Ωστόσο, αυτό ήταν που μας άρεσε και περισσότερο, αφού η ίδια έδειχνε να υποστηρίζει τέλεια το όλο avant garde look και στο τέλος, αφού αυτό που είχε σημασία ήταν ότι δεν έδειχνε να την ''καταπίνει'' αλλά να γίνεται ένα με το στυλ της!

Εσύ τι λες; Ναι ή Όχι;

Διάβασε ακόμα: Epitome Chic! Ποιό από τα 2 φθινοπωρινά looks της Kate Bosworth σου αρέσει περισσότερο;

Home