Thumbnail

Το ''Kate Effect'' καλά κρατεί... Το ''Kate Effect'' καλά κρατεί...

Πώς η Δούκισσα κατάφερε να διατηρήσει την θέση της απέναντι στην Meghan Markle
Τη στιγμή που το κοινό των royals ανυπομονεί για το επόμενο maternity look της Meghan Markle, η Kate αλλάζει στιλ και διατηρεί την κυριαρχία της.

Μετά την ''επέλαση'' της Meghan Markle από το Μαρόκο με τις στήλες μόδας να αποθεώνουν τα σύνολα εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Σάσεξ και πλέον style icon της Μεγάλης Βρετανίας, ήρθε η σειρά της Kate Middleton να αποδείξει ότι στην καρδιά των συμπολιτών της παραμένει νούμερο ένα. 

Δεν γνωρίζουμε αν για τις νέες fresh επιλογές της ευθύνεται κάποιος νέο στιλίστας, πάντως στο ταξίδι-έκπληξη με τον σύζυγό της, William, στη Βόρεια Ιρλανδία η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μας εξέπληξε ευχάριστα όταν για μια βραδινή δεξίωση στο Μπέλφαστ προσπέρασε αγαπημένους βρετανούς σχεδιαστές της όπως McQueen και Erdem, και προτίμησε ένα lurex midi φόρεμα στο χρώμα της μέντας με την υπογραφή του οίκου Missoni.

Kate Middleton Missoni dress

Kate Middleton Missoni dress

Το συγκεκριμένο Missoni φόρεμα κοστίζει €1,620 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί στο Net-a-Porter, αποδεικνύοντας ότι το Kate Effect καλά κρατεί.

Την δεύτερη μέρα της επίσκεψής της, μάλιστα, η Duchess εμφανίστηκε με ένα φανταστικό παλτό με κάπα του οίκου Mulberry με τα sites να υποκλίνονται στην επιλογή της με χαρακτηρισμούς του τύπου ''Style Superhero''. H Kate ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα τσαντάκι σε ναυτικό μπλε χρώμα, όπως και το pencil φόρεμα που φορούσε από μέσα και ένα ζευγάρι καστόρινες γόβες, Rupert Sanderson, επίσης στο ίδιο χρώμα.

Kate Middleron Mulberry coat

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως η Νατάσα Άρτσερ, η στυλίστρια που συνεργάζεται με την Κέιτ εδώ και πολλά χρόνια, γέννησε τον περασμένο Δεκέμβριο, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να την έχει αντικαταστήσει με κάποια άλλη για το διάστημα που βρίσκεται σε άδεια μητρότητας. Φήμες βέβαια άρχισαν να κυκλοφορούν για το ότι η  Άρτσερ μπορεί να μην επιστρέψει καν στη θέση της, όταν έγινε μέλος του Royal Victorian Order στο τέλος του 2018, μια τιμή που συνήθως δίνεται σε μέλη του βασιλικού προσωπικού, λίγο πριν εγκαταλείψουν τη θέση τους.

 

Διαβάστε επίσης: Η Meghan Markle στο Μαρόκο ''τερμάτισε'' το στιλ εγκυμοσύνης

Home