Thumbnail

Ξέχνα τα dad sneakers! Αυτά είναι τα παπούτσια της Άνοιξης Ξέχνα τα dad sneakers! Αυτά είναι τα παπούτσια της Άνοιξης

Το τακουνάκι της γιαγιάς έγινε ξανά μόδα!
Δεν λέμε ότι το athleisure είναι ξεπερασμένο, όμως παρατήρησες κι εσύ ότι άρχισε να ξεφτίζει; Τα κορίτσια της μόδας έκαναν μια στροφή σε πιο κλασσικές επιλογές κι αυτό φάνηκε στα παπούτσια της Άνοιξης.

Θα έχεις πιστεύω αντιληφθεί γύρω σου να κυκλοφορούν τα τακουνάκια της γιαγιάς... Ναι, μιλάμε γι' αυτό το μεσαίο γεμάτο τακουνάκι που έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία και που σήμερα μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ το φοράει ακόμα. Ή μήπως όχι;

Κι όμως, τον τελευταίο καιρό διάσημα κορίτσια της μόδας, φαίνεται να θυσιάζουν τα αγαπημένα τους dad sneakers για χάρη τους, χωρίς κανένα ενδοιασμό και να τα κάνουν με τις εμφανίσεις τους να δείχνουν so cool!

granny shoes street fashion

Μέχρι και η Kate Middleton αποχωρίστηκε τα ψηλοτάκουνά της για ένα πιο χαμηλό ορθοπεδικό στιλ και σαν style icon της Μεγάλης Βρετανίας έγινε viral για την προτίμησή της. Κι αν ακόμα έχεις τις αμφιβολίες σου για το κατά πόσο το συγκεκριμένο στιλ ''συμφωνεί'' με τα μοντέρνα looks σου μια ματιά στις εμφανίσεις των Insta-girls θα σε πείσει αν μη τι άλλο να το δοκιμάσεις.

chanel granny shoes

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο οίκος Chanel ''κυκλοφορεί'' ως best seller εδώ και χρόνια τα two tone granny slingbacks, ούτε το γεγονός ότι ο οίκος Gucci τα παρουσιάζει ως τάση στην πασαρέλα του.

jeanne damas granny shoes

Πάντως με τους σύγχρονους σχεδιαστές να μας χαρίζουν μια μεγάλη γκάμα από χρώματα και στιλ και την γρήγορη μόδα να τα παρουσιάζει ήδη σε γνωστές οικονομικές αλυσίδες καλά θα κάνουμε να τους ρίξουμε μια ματιά.

 

Διάβασε επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Victoria Beckham ψηφίζουν αυτό το χρώμα στις γόβες της Άνοιξης

 

Home