Thumbnail

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ίσως το πιο stylish ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ίσως το πιο stylish ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Δες την εμφάνισή τους στην επίδειξη μόδας των MiRo
Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro και τα ταιριαστά looks τους ήταν ό,τι καλύτερο...

Το γνωστό ζευγάρι τίμησε τους αγαπημένους του φίλους Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη, που παρουσίασαν την συλλογή τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στα πλαίσια της Athens Xclusive Designer's Week, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο front row.

tonic sotiropoulou miro

Η Τόνια Σωτηροπούλου με μια υπέροχη δημιουργία από δαντέλα καλυμμένη με πούλιες, γκλίτερ και φτερά σε φανταστικό έντονο φούξια χρώμα με μωβ πινελιές, με την υπογραφή των Mi-Ro φυσικά ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια, να συμπληρώνει τέλεια την εμφάνισή της.

Ο τραγουδιστής και δημιουργός, επέλεξε ένα κουστούμι στο μπλε του Yves Klein, όμως μια λεπτομέρεια στο σύνολό του απογείωσε το όλο στιλ. Με ένα ζευγάρι καρό κάλτσες στα χρώματα του φορέματος της Τόνιας, κατάφερε να χαρίσει ένα έξτρα χαρακτήρα στην εμφάνισή του που έδεσε υπέροχα με την επιλογή της συντρόφου του.

sotiropoulou tonia

Η Τόνια από την άλλη ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ροζ bubblegum καστόρινες γόβες και τσαντάκι σε μωβ παστέλ απόχρωση, ενώ τα μαλλιά της μαζεμένα σε χαμηλή sleek αλογοουρά αποκάλυψαν ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ενώ ήταν η καλύτερη επιλογή για να δώσει ένα χαρακτήρα αυστηρής φινέτσας στη φαντασμαγορική δημιουργία.

Tonia Sotiropoulou Miro

Η ασορτί εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια ήταν λογικό να κάνει όλα τα φλας να αστράψουν και τον κόσμο της μόδας να τους δίνει το βραβείο του πιο stylish ζευγαριού.

 

Διάβασε επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Victoria Beckham ψηφίζουν αυτό το χρώμα στις γόβες της Άνοιξης

Home