Thumbnail

4 looks από την JLo που θα σε βοηθήσουν να ''επιβιώσεις'' σ' αυτόν τον περίεργο καιρό 4 looks από την JLo που θα σε βοηθήσουν να ''επιβιώσεις'' σ' αυτόν τον περίεργο καιρό

Ο μουντός καιρός μπορεί να μας χαλάει την ανοιξιάτικη διάθεση, αλλά όχι το στυλ μας
Είναι ξεκάθαρα η χρονιά της... από την βράβευσή της στα Video Vanguard Awards μέχρι τον αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez, η JLo είναι η απόλυτη ντίβα του 2019, και εκτός σκηνής έχει βάλει στόχο να μας ξεσηκώσει και στιλιστικά.

Με τον συννεφιασμένο καιρό και τις ασταμάτητες βροχές να μας εμποδίζουν από το να απολαύσουμε με ευχαρίστηση τα ανοιξιάτικα looks μας και την μεταβατική περίοδο να μας βάζει σε ''μπελάδες'' στο καθημερινό μας ντύσιμο, ''απευθυνθήκαμε'' στις street εμφανίσεις της λατίνας σταρ και μαντέψτε... Βρήκαμε 4 σούπερ σύνολα που θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις από τη μια στο μουντό τοπίο και από την άλλη να αποδείξεις πόσο καλά ενημερωμένη είσαι για την ανοιξιάτικη μόδα.

1. Μπορεί η ίδια να είναι οπαδός των neutrals όμως ακόμα και η JLo δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια μπλούζα με φανταχτερά μοτίβα. Η εμφάνισή της με μια ανοιξιάτικη φλοράλ μπλούζα του οίκου Gucci συνδυασμένη με λευκή φαρδιά παντελόνα (ή ένα ψηλόμεσο μπλε τζιν) και τα μαλλιά πιασμένα σε ψηλό σινιόν είναι σίγουρα μια καλή πρόταση για το επόμενο look σου στο γραφείο.

JLo street style

2. Είναι φαν της γυμναστικής και κατ' επέκταση του athleisure στυλ, το οποίο ακολουθεί ακόμα και στα on-the-go looks της για την πόλη, χωρίς να θυσιάζει το προσωπικό της στυλ. Ένα ζευγάρι μονόχρωμες φόρμες εκτός από άνετες είναι και κατάλληλες για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στην καθημερινότητά σου συνδυασμένες με ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και κλασσικά αξεσουάρ.

JLo style

Διάβασε ακόμα: 5 τρόποι να φορέσεις το λευκό χρώμα τώρα!

3. Τα basics σε neutral αποχρώσεις είναι το κλειδί του στιλ της διάσημης ποπ σταρ. Με χαρακτηριστικό την εκλεπτυσμένη απλότητα η JLo ''επενδύει'' σε αυστηρές γραμμές και τα light κομμάτια είναι μια ''ασφαλής'' πρόταση για αυτή την μεταβατική περίοδο που δεν θα σε προδώσει ποτέ. 

JLo style

4. Η JLo έχει πολλές φορές αποδείξει την λατρεία της στις ψηλόμεσες πλατιές παντελόνες και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να υιοθετήσεις αυτή την ''σταθερή αξία'' της μόδας με ένα T-shirt ή ένα λεπτό πουλόβερ.

JLO style

Διάβασε ακόμα: 3 fresh τρόποι να φορέσεις το ανοιξιάτικο blazer πριν να είναι αργά...

Home