Thumbnail

Αυτό το ''βαρετό'' κομμάτι είναι απαραίτητο στη ντουλάπα σου, σύμφωνα με την Kendall Jenner Αυτό το ''βαρετό'' κομμάτι είναι απαραίτητο στη ντουλάπα σου, σύμφωνα με την Kendall Jenner

Κάπου θα έχεις κι εσύ κρυμμένο ένα τέτοιο...
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι τα διάσημα κορίτσια της μόδας οφείλουν το στυλ τους σε πανάκριβα μοναδικά κομμάτια. Να όμως, που το ''μυστικό'' τους κρύβεται σε κάποιες σταθερές και... βαρετές αξίες που δεν υπολόγιζες.

Μπορεί η Kendall Jenner να έχει στα ''πόδια της'' ό,τι κομμάτι θα μπορούσε να ευχηθεί κάθε fashion girl, ωστόσο το στιλ του διάσημου μοντέλου δεν οφείλεται καθόλου στα looks που βλέπουμε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων. 

Χρόνια τώρα η μικρότερη αδελφή των Kardashians ''επενδύει'' σε ένα βασικό κομμάτι που μπορεί μέχρι σήμερα να μην υπολόγιζες ή και να... υποτιμούσες. Ναι, γι' αυτό το λευκό tank top σου μιλάω, που θεωρείς ευτελές και έχεις καταχωνιάσει σε κάποιο συρτάρι. 

Kendall Jenner tank top

Το μπλουζάκι που μπορείς να βρεις με 5 ευρώ σε κάθε κατάστημα, και που με ύφος μπλαζέ προσπερνάς είναι ο ''καμβάς'' σε κάθε street look της Kendall, αφού το χρησιμοποιεί με μαεστρία ως βάση για να αναδείξει τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Πρόσφατα μάλιστα το διάσημο ''it'' model έκανε μια σειρά από εμφανίσεις με τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, από τα cargo pants, την μακριά δερμάτινη καμπαρντίνα, το παντελόνι με snakeskin print και... guess what! Ήταν όλα συνδυασμένα με το λευκό μπλουζάκι της.

Kendall Jenner street style

Διάβασε ακόμα: Δεν θα πιστεύεις ποιό αξεσουάρ από τα 20s επέστρεψε στο Coachella

O λόγος που το απλό λευκό αμάνικο μπλουζάκι είναι τόσο σημαντικό είναι η ικανότητά του να συνδυάζεται με κάθε τάση που ''φωνάζει'' δημιουργώντας μια ισορροπία στο look μας και φυσικά μας ''προφυλάσσει'' από τις υπερβολές και τα στιλιστικά λάθη.

Απλό, μίνιμαλ, χωρίς να τραβάει τα βλέμματα συγκεντρώνει την προσοχή στο σταρ κομμάτι της εμφάνισής μας και γίνεται ο μικρός ήρωας σε κάθε μας σύνολο.

Kendall Jenner tank top

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα το δεις σε κάποιο κατάστημα και θα το προσπεράσεις με υποτιμητικό ύφος θυμίσου αυτό και άρπαξέ το με το χέρι σου κατευθείαν για το ταμείο.

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner φόρεσε ένα ανατρεπτικό animal print κι εμείς θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look της!

Home