Thumbnail

Η Kaia Gerber σου δείχνει 3 πανεύκολους τρόπους να συνδυάσεις σήμερα το blazer σου Η Kaia Gerber σου δείχνει 3 πανεύκολους τρόπους να συνδυάσεις σήμερα το blazer σου

To ''μαγικό'' κομμάτι στο ανοιξιάτικο lookbook σου
Ένα... ανεβοκατέβασμα στο Instagram feed σου και θα παρατηρήσεις ότι το blazer είναι το κομμάτι κλειδί στα σύνολα των ''it'' girls και το μαγικό ραβδάκι που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα super cool ανοιξιάτικο look. Όπως η Kaia Gerber...

Το 17χρονο κορίτσι της μόδας και κόρη της Cindy Crawford αν και είχε να γεμίσει τα παπούτσια της μαμάς της στην πασαρέλα και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της μόδας, στο κομμάτι του street fashion κατάφερε μέσα σε σύντομο διάστημα να δημιουργήσει μια δική της ταυτότητα που κινείται ανάμεσα στον cool χαρακτήρα μιας έφηβης, την μίνιμαλ απλότητα ενός supermodel και το fashion forward στυλ μιας influencer.

Διάβασε ακόμα: Style Envy! Δες πώς φόρεσε η Chiara Ferragni την μεγαλύτερη τάση της Άνοιξης

Αν πάντως η Kaia ''κληρονόμησε'' ένα κομμάτι από το στυλ της διάσημης μαμάς της, αυτό δεν είναι άλλο από το blazer. Το κομμάτι που περνάει ηρωϊκά από γενιά σε γενιά, αποκτά ένα αναεωμένο ύφος μέσα από την cool προσέγγιση του νεαρού μοντέλου, και αποδεικνύει την αέναη δυναμική του.

Το τελευταίο διάστημα η Kaia Gerber μας χάρισε έμπνευση με 4 διαφορετικές πετυχημένες φόρμουλες με βασικό συστατικό το αγαπημένο σακάκιπου αξίζει να αντιγράψουμε σήμερα κιόλας.

1.Ριγέ blazer με βάτες- T-shirt με στάμπα - Μπλε τζιν σε ίσια γραμμή - Μιλιτέρ μποτάκια

Kaia Gerber blazer style

Διάβασε ακόμα: Αυτό το ''βαρετό'' κομμάτι είναι απαραίτητο στη ντουλάπα σου, σύμφωνα με την Kendall Jenner

2.Oversized καρό blazer σε αντρική γραμμή - Σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα - Sneakers

Kaia Gerber blazer

3. Μονόχρωμο Power Suit - Dad Trainers - Μεταλιζέ τσαντάκι με αλυσίδα - Κόκκινο κραγιόν

Kaia Gerber blazer style

Διάβασε ακόμα: 3 fresh τρόποι να φορέσεις το ανοιξιάτικο blazer πριν να είναι αργά...

Home