Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το οικονομικό μαγιό που θες αυτό το καλοκαίρι

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες της στο Instagram είναι από μόνες τους μια απόλαυση και ένα υπέροχο book για κάθε κορίτσι που θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις. Η Έβελυν Καζαντζόγλου ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα με κάθε ποστ της και εμείς κάνουμε save κάθε της look...

Όταν μάλιστα αυτό είναι και προσιτό τόσο το καλύτερο. Η κοκκινομάλλα influencer φόρεσε από νωρίς το μαγιό της και φυσικά αφού μείναμε για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό, κι αφού την αποθεώσαμε στο γραφείο -ναι Έβελυν, κάτι τέτοια κάνουμε για σένα- εννοείτε πως ψάξαμε και το βρήκαμε.

Διάβασε ακόμα: 4 fresh τάσεις στα μαγιό φτιαγμένες για το Instagram

Πρόκειται για ένα υπέροχο cheetah print μπικίνι με ψηλόμεσο bottom που του έδινε ένα ρετρό χαρακτήρα και μπούστο σε πιο αθλητική γραμμή σε μια υπέροχη σκουριασμένη απόχρωση του κόκκινου.

Το συγκεκριμένο μοτίβο το είδαμε πρόσφατα στην Kendall Jenner και είναι η τελευταία πρόταση στα animal prints της σεζόν. Η Έβελυν απογείωσε την τάση με το μπικίνι της ενώ έκανε φυσικά για τις ανάγκες της φωτογράφισης και το κατάλληλο styling με ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό και κραγιόν στην ίδια απόχρωση. 

Η&Μ

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner φόρεσε ένα ανατρεπτικό animal print κι εμείς θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ