Thumbnail

Doctor's Say: Επιτέλους, μια μέθοδος σύσφιξης που δεν χρειάζεται νυστέρι για πρόσωπο και σώμα Doctor's Say: Επιτέλους, μια μέθοδος σύσφιξης που δεν χρειάζεται νυστέρι για πρόσωπο και σώμα

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης μάς συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο καταπολέμησης της χαλάρωσης που μόλις έφτασε στην Κύπρο
Γήρανση, κακή διατροφή, αυξομείωση βάρους, εγκυμοσύνη ή παρέμβαση συμβατικής λιποαναρρόφησης, είναι μόνο μερικές αιτίες που έχουν ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να χάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της.

Η επιδερμίδα χάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη τα οποία αποτελούν ''συνδετικό ιστό'' του δέρματος, με αποτέλεσμα τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες να παρατηρούν το σώμα τους να ''κρεμάει'' και να δημιουργεί ρυτίδες.

Μέχρι σήμερα οι μέθοδοι με νυστέρι, απέτρεπαν πολλές φορές όσους ενδιαφέρονταν να καταπολεμήσουν το πρόβλημα να προχωρήσουν σε μια αισθητική επέμβαση για να επαναφέρουν αυτή την νεανική όψη στην επιδερμίδα τους.  

Μια νέα επαναστατική μέθοδος σύσφιξης, το καινούριο μηχάνημα RENUVION ή αλλιώς J - PLASMA, μόλις έκανε την εμφάνισή του στην κυπριακή αγορά και είμαστε εδώ για να σου συστήσουμε επιτέλους αυτή τη νέα μέθοδο καταπολέμησης της χαλάρωσης του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, στήθος, μηρούς, γόνατα, γλουτούς και λαιμό).

Ελάχιστα επεμβατική, η μέθοδος αυτή συσφίγγει και αναζωογονεί το χαλαρό δέρμα χωρίς να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του. Έτσι, οι ασθενείς δεν υποβάλλονται σε μεγάλες ουλές, οπότε και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πιο σύντομος.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Καρατζιάς ''Αρχικά ο πλαστικός χειρουργός δημιουργεί μικρές κρυφές τομές, που θα λειτουργήσουν ως μικρά κανάλια για το πλάσμα το οποίο χρησιμοποιείται κάτω ή πάνω στο δέρμα, συσφίγγοντας και συστέλλοντας το. Η επιδερμίδα συρρικνώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του πλάσματος είναι ότι το ιονισμένο ήλιο δρα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια από άλλες μορφές ενέργειας και έτσι με αυτό τον τρόπο προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου το οποίο βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος. Παράλληλα δεν υπάρχουν επιπλοκές που θα μπορούσαν να προκληθούν με τις συμβατικές μεθόδους όπως εγκαύματα και ανομοιογένεια ενώ πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι πραγματοποιείται συνήθως υπό τοπική αναισθησία''.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο RENUVION είναι υψηλής ακρίβειας ενέργεια πλάσματος, που παράγεται από αέριο ήλιο και ραδιοσυχνότητες. Χρησιμοποιείται κάτω από το δέρμα για σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο νεανική όψη.

''Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μόνιμα φτάνει ο ασθενής να διατηρήσει σταθερή την φυσική του κατάσταση, οπότε αξίζει να τονίσουμε ότι μετά από την εφαρμογή του Renuvion θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα σωστό τρόπο ζωής εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητα μας''.
 

Info: Tη μέθοδο στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721 και στην ιστοσελίδα https://www.drkaratzias.com

Facebook: Renuvion CyprusDr. Angelos Karatzias

Instagram: Renuvion Cyprus, Dr. Angelos Karatzias

Home