Thumbnail

Αυτή την αντηλιακή σειρά προσώπου θα την λατρέψεις όσο κι εμείς για πολλούς λόγους Αυτή την αντηλιακή σειρά προσώπου θα την λατρέψεις όσο κι εμείς για πολλούς λόγους

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει η ανάγκη για αντηλιακή προστασία του προσώπου μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική...
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε... Η αντηλιακή προστασία δεν έχει εποχή. Με τη θερμοκρασία ωστόσο να ανεβαίνει η Nivea Sun έρχεται να μας το υπενθυμίσει αναβαθμίζοντας το νεσεσέρ μας με μια σειρά για το πρόσωπο που θα γίνει το golden product του καλοκαιριού...

H ακτινοβολία είναι αόρατη: δεν μπορείς να τη μυρίσεις, να τη γευτείς, να την ακούσεις ή να τη δεις. Οι ακτίνες, οι οποίες διαπερνούν το δέρμα πιο βαθιά και είναι ένοχες για την γήρανσή του, μπορούν να φτάσουν στο δέρμα και μέσα από πυκνά σύννεφα ή από γυαλί. 

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι και το μπλε φως - που υπάρχει στο ηλιακό φως αλλά και στο τεχνητό φως, όπως στις οθόνες υπολογιστών, smartphones, tablets ή τηλεοράσεων – μπορεί να είναι επιβλαβές και να προκαλεί πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Διάβασε ακόμα: Κεφάλαιο Αντηλιακό: Ποιό είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα σου

Με τη νέα σειρά NIVEA SUN UV Face με Ultra Spectrum Protection, η NIVEA SUN προσφέρει ένα αντηλιακό που με τη σύνθεσή του υπερβαίνει τη συνηθισμένη αντηλιακή προστασία. Είτε έχεις λιπαρή, είτε ευαίσθητη επιδερμίδα ή απλά θέλεις να εμποδίσεις τις χρωματικές κηλίδες: ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά προϊόντα - για αξιόπιστη προστασία και μια ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ

Η σύνθεση με βάση το εκχύλισμα γλυκόριζας - ένα αντιοξειδωτικό που παράγεται από τη ρίζα της γλυκόριζας - προστατεύει άμεσα και αξιόπιστα την επιδερμίδα του προσώπου από την επίδραση των ακτίνων UVA/UVB και του μπλε φωτός και υποστηρίζουν αποτελεσματικά την άμυνά της κατά των ελεύθερων ριζών που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία, αποτελώντας μια ισχυρή αντιιγηραντική αντηλιακή κρέμα προσώπου.

Q10

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο δεν προκαλεί μόνο εγκαύματα, αλλά και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η σύνθεση με το κορυφαίο συστατικό Q10 εμποδίζει και καταπολεμά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τον ήλιο, των ρυτίδων και των χρωματικών κηλίδων, καθώς υποστηρίζει την επιδερμίδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της από τις φθορές του ήλιου.

4 Λόγοι που εμείς την λατρέψαμε

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ιδανικό για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή περισσότερες φορές μέσα στη μέρα. Το NIVEA SUN UV FACE προσφέρει αξιόπιστη προστασία. Τα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν με τη συνηθισμένη καθημερινή περιποίηση προσώπου ή το μακιγιάζ - έτσι έχεις μια πολύ εύκολη λύση για προστασία του προσώπου από την ήλιο κάθε στιγμή.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Είτε έχεις λιπαρή, είτε ευαίσθητη επιδερμίδα ή απλά θέλεις να εμποδίσεις τις χρωματικές κηλίδες: ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά προϊόντα - για αξιόπιστη προστασία και μια ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV
Δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι νέες συνθέσεις μας περιλαμβάνουν πλέον και προστασία από την επίδραση του μπλε φωτός.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ, ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
Γνωρίζουμε ότι οι ύφαλοι πλήττονται από την παγκόσμια κλιματική αλλαγή λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας των ωκεανών, καθώς η υψηλότερη θερμοκρασία του νερού προκαλεί αποχρωματισμό και λεύκανση των κοραλλιών.

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι τα φίλτρα UV Οξυβενζόνη και Οκτινοξάτη θεωρούνται υπαίτια για την αρνητική επίδραση στους κοραλλιογενείς υφάλους. Η σειρά NIVEA SUN UV FACE δεν περιέχει Οξυβενζόνη και Οκτινοξάτη και έτσι είναι συμβατή με τη Νομοθεσία της Χαβάης για τους Κοραλλιογενείς Υφάλους.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ANTI - AGE CREAM Q10 SPF 50
Η NIVEA SUN UV αντιγηραντική κρέμα προσώπου Q10 Lotion SPF 50 είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου Η σύνθεση με Ultra-Spectrum Protection προστατεύει από τις  UVA/UVB αλλά και από τις  επιπτώσεις της ορατής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η ενυδατική σύνθεση με Q10 προλαμβάνει και καταπολεμά την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων και λεκέδων που προκαλούνται από τον ήλιο. Κατάλληλο και κανονικές/ξηρές επιδερμίδες. Η ελαφριά σύνθεση που δεν κολλάει το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση. Προσφέρει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Σύνθεση οφθαλμολογικά εγκεκριμένη. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά αποδεδειγμένη. Η NIVEA SUN αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. H νέα και βελτιωμένη σύνθεση σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει UV filters Octinoxate και Oxybenzone. Κουτί από χαρτί με Πιστοποίηση FSC.

Nivea Sun

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου MAT LOOK με SPF 50 & με SPF 30
Η NIVEA SUN UV Face Mat Look έχει ελαφριά σύνθεση και προσφέρει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Η σύνθεση με Ultra-Spectrum Protection προστατεύει από τις  UVA/UVB αλλά και από τις επιπτώσεις της ορατής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η ελαφριά σύνθεση της δεν κολλάει και προσφέρει άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατάλληλο για κανονικές/μικτές επιδερμίδες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, σύνθεση οφθαλμολογικά εγκεκριμένη. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά αποδεδειγμένη. Διαθέσιμο με SPF 50 και με SPF 30.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου BB LOTION SPF 50+
Η NIVEA SUN UV αντηλιακή κρέμα προσώπου για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα BB SPF 50+ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Η σύνθεση με Ultra-Spectrum Protection προσφέρει άμεση προστασία από τις UVA/UVB αλλά και από τις επιπτώσεις της ορατής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η ενυδατική της σύνθεση με διακριτικό χρώμα προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κανονικές επιδερμίδες. Ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα που δεν κολλάει και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Σύνθεση οφθαλμολογικά εγκεκριμένη. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά αποδεδειγμένη. Η NIVEA SUN αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.  H νέα και βελτιωμένη σύνθεση σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει UV filters Octinoxate και Oxybenzone. Κουτί από χαρτί με Πιστοποίηση FSC. 

Nivea Sun

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου LUMINOUS630 SPF50 40ML
Η NIVEA SUN UV Face Specialist Spot Control άμεσα προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου ενάντια στις UV ακτινοβολίες. Αποτρέπει & μειώνει ορατά τις κηλίδες και τις πανάδες που προκαλούνται από τον ήλιο με το πατενταρισμένο συστατικό Luminous630. Για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Αυτό το ελαφρύ & μη λιπαρό αντηλιακό προσφέρει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Σύνθεση που σέβεται τη θάλασσα χωρίς UV Φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone & Octocrylene.  

Nivea Sun

Διάβασε ακόμα: Beauty Facts: Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις πριν φορέσεις αντηλιακό στην παραλία

Home