Δροσιστικές γρανίτες μάνγκο
Το καλοκαίρι είναι στα πιο…ζεστά του και αυτές οι γρανίτες αξίζουν μια θέση στην κατάψυξη σου.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαλάφελ τυλιγμένα σε τορτίγια
Υλικά:
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
- 1 3/4 φλιτζάνια ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια
- 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 2 κουτ. της σούπας μέλι
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαχταριστά μπισκότα με καραμέλα και σοκολάτα
Εκτέλεση:
- Αρχικά, λιώνεις το μάνγκο στο μπλέντερ με 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας και το αφήνεις στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζεις το υπόλοιπο γάλα καρύδας και το μέλι.
- Χωρίζεις το μείγμα μάνγκο σε 10 θήκες για γρανίτες.
- Τοποθετείς τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τα για 5 έως 6 ώρες
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαλάτα με γλυκοπατάτες και dressing από ταχίνι
κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/glyka/syntagi-gia-granites-mangko/1187245/