Πώς να φτιάξεις φιλέτο πέρκας με πέστο και παρμεζάνα

Υλικά

  • 4 φιλέτα πέρκας
  • 1/4 κούπας πέστο βασιλικού
  • 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 cup ψιλοκομμένη ντομάτα
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Χυμός λεμονιού
  • Λιωμένο βούτυρο

Διάβασε ακόμη: Πώς να φτιάξεις γιουβέτσι με θαλασσινά και πλιγούρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένεις και στεγνώνεις καλά τα φιλέτα
  2. Τα τοποθετείς σε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνεις ελαιόλαδο
  3. Βάζεις δυο κουταλιές παρμεζάνα σε κάθε φιλέτο
  4. Ψήνεις μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί
  5. Βάζεις πάνω από κάθε φιλέτο τις ντομάτες και μια κουταλιά πέστο
  6. Αλατοπιπερώνεις, ρίχνεις λίγο λεμόνι από πάνω και λίγο λιωμένο βούτυρο

Διάβασε ακόμη: Σολομός με σκόρδο και σπαράγγια, έτοιμο σε 10 λεπτά! 

Πηγή: unique-ermes.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ