Thumbnail

Πώς να φτιάξεις μους σοκολάτα σερβιρισμένη σε ....αβοκάντο Πώς να φτιάξεις μους σοκολάτα σερβιρισμένη σε ....αβοκάντο

Κερδίζει τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση
Mια ενδιαφέρουσα γλυκιά πρόταση, χωρίς ζάχαρη, από τον ταλαντούχο pastry chef Χρήστο Βέργαδο, από το βιβλίο του "Γλυκά χωρίς", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Υλικά (για 8 άτομα) 

  • 3 ώριµα αβοκάντο
  • 2 µπανάνες
  • 1 κάψουλα βανίλιας
  • 20 γρ. κακάο
  • 150 ml σιρόπι αγαύης
  • 60 ml γάλα αµυγδάλου

Διάβασε ακόμη: Απολαυστικό παγωτό βανίλια με καραμέλα και φουντούκια

Εκτέλεση:

  • Κόβεις τα αβοκάντο στη µέση, βγάζεις το κουκούτσι και µε τη βοήθεια ενός κουταλιού αφαιρείς την ψίχα.
  • Καθαρίζεις τις µπανάνες και τις κόβεις σε φέτες.
  • Βάζεις όλα τα υλικά στο µπλέντερ και τα χτυπάς καλά µέχρι να γίνουν μια λεία κρέµα.
  • Βάζεις τη µους στο ψυγείο να παγώσει.
  • Ακολούθως, τη σερβίρεις στα άδεια αβοκάντο, που πλέον είναι σαν μπολ.

Διάβασε ακόμη: 'Summer Vibes' με ένα κλικ από το Pahit Ice στη Λεμεσό!

Πηγή 

 
 
Home