Πώς να φτιάξεις μους σοκολάτα σερβιρισμένη σε ....αβοκάντο
Κερδίζει τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση
Υλικά (για 8 άτομα)
- 3 ώριµα αβοκάντο
- 2 µπανάνες
- 1 κάψουλα βανίλιας
- 20 γρ. κακάο
- 150 ml σιρόπι αγαύης
- 60 ml γάλα αµυγδάλου
Διάβασε ακόμη: Απολαυστικό παγωτό βανίλια με καραμέλα και φουντούκια
Εκτέλεση:
- Κόβεις τα αβοκάντο στη µέση, βγάζεις το κουκούτσι και µε τη βοήθεια ενός κουταλιού αφαιρείς την ψίχα.
- Καθαρίζεις τις µπανάνες και τις κόβεις σε φέτες.
- Βάζεις όλα τα υλικά στο µπλέντερ και τα χτυπάς καλά µέχρι να γίνουν μια λεία κρέµα.
- Βάζεις τη µους στο ψυγείο να παγώσει.
- Ακολούθως, τη σερβίρεις στα άδεια αβοκάντο, που πλέον είναι σαν μπολ.
Διάβασε ακόμη: 'Summer Vibes' με ένα κλικ από το Pahit Ice στη Λεμεσό!