Σπιτική σάλτσα μήλου
Μια εύκολη συνταγή για να συνοδεύσεις τα ζυμαρικά σου και όχι μόνο
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτά είναι τα πιο χρήσιμα gadgets στην κουζίνα (Βίντεο)
Υλικά:
- 4 μεγάλα μήλα, πολύ καλά καθαρισμένα
- 3/4 του φλιτζανιού νερό
- 1/4 του φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
- 1/2 κου. του γλυκού κανέλα
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σού δίνει τη τέλεια συνταγή για μπιφτέκια με λίγες θερμίδες
Εκτέλεση:
- Αρχικά, ξεφλουδίζεις προσεκτικά τα μήλα σου.
- Σε μία κατσαρόλα, αναμειγνύεις τα καθαρισμένα μήλα, το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλα.
- Μαγειρεύεις σε μέτρια φωτιά για 15- 20 λεπτά ή μέχρι τα μήλα σου να γίνουν απαλά.
- Αφήνεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, αφαιρείς το κοτσάνι και με ένα πιρούνι τα διαλύεις.
- Μόλις λιώσει εντελώς, μεταφέρεις το μείγμα σου σε ένα μικρό μπολάκι!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σοκολατόπιτα των 3' από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου