Thumbnail

Tώρα μπορείς να απολαύσεις το πιο νόστιμο σπιτικό γεύμα στο γραφείο Tώρα μπορείς να απολαύσεις το πιο νόστιμο σπιτικό γεύμα στο γραφείο

Χάρη στη ψησταριά της υπεραγοράς Παπαντωνίου και το Deliveryman!
Δουλεύεις με τις ώρες, δεν μπορείς να πάρεις άνασα και αντί να φας ένα γεύμα της προκοπής, καταλήγεις μόνιμως να τρως ό,τι βρεις μπροστά σου. Αποτέλεσμα, και την υγεία σου να παραμελείς, αλλά και τη σιλουέτα σου. Άσε, που χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι έτσι δεν είσαι τόσο αποδοτική όσο ενδεχομένως πιστεύεις. Γιατί ο οργανισμός είναι σαν το αυτοκίνητο. Χρειάζεται καύσιμα για να κινηθεί. Για να έχεις λοιπόν όλα τα πιο πάνω, αλλά και να απολαμβάνεις ένα σπιτικό φαγητό -όλοι χρειαζόμαστε μια ένδειξης φροντίδας μέσα στην απαιτητική καθημερινότητά μας- απλώς θα κάνεις μερικά κλικ στο κινητό σου και θα καταφθάσει στο γραφείο σου "μαμαδίστικο" φαγητό, φτιαγμένο με μεράκι.

Της Μαρίας Γεωργίου 

Λίγο-πολύ το πρόγραμμα ενός εργαζομένου μοιάζει. Οι περισσότεροι δουλεύουμε 8ώρες τη μέρα -κάποτε και περισσότερο- που αν καταφέρουμε να σηκωθούμε από την καρέκλα είναι για να φτιάξουμε έναν τονωτικό καφέ, άντε και να ανάψουμε ένα τσιγάρο, αν είμαστε καπνιστές. 

Όταν σχολάσουμε, αρχίζει ένα νέο τρέξιμο, με υποχρεώσεις, παιδιά, ιδιαίτερα, οπότε νυχτώνει και το τελευταίο που έχουμε δύναμη είναι να μπούμε στην κουζίνα και να φτιάξουμε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα για την επομένη. Έτσι, καταλήγουμε να τρώμε σάντουιτς στην καλύτερη και στη χειρότερη ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει και αυτό χωρίς να το αντιληφθούμε έχει επιπτώσεις στη σωματική, ψυχική και πνευματική μας υγεία. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Η Υπεραγορά Papantoniou στο Deliveryman 

deliveryman

Δεν χρειάζεται άλλωστε να αναλύσουμε τα οφέλη μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής για το σώμα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα γενικότερα, το μυαλό και πώς επιδρά στην παραγωγικότητά και την ενέργειά μας. Ένας υγιεινός τρόπος διατροφής παράλληλα βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, αυξάνοντας έτσι την ικανότητά μας να επιλύνουμε δύσκολα εργασιακά προβλήματα που προκύπτουν, σε λιγότερο χρόνο και επίσης με λιγότερο κόπο.  

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές οικονομικές, συμφέρουσες και πάνω απ΄όλα γευστικές λύσεις για να μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο ισορροπημένο τρόπο διατροφής και ζωή, χωρίς το  αχρείαστο άγχος για το πότε θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε φαγητό. Μια από αυτές είναι η ψησταριά της υπεραγοράς Παπαντωνίου! Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε υγιεινές επιλογές,φτιαγμένες με σπιτικές συνταγές και νοστιμιά! Από κοτόπουλο σουβλάκι ή στήθος, μπριζόλες, σολομό μέχρι μουσακά, παστίτσιο ή στιφάδο μοσχάρι. Αν το μεσημέρι κάνεις διάλειμμα από το γραφείο, όπως εγώ, κι έχεις στο μεταξύ να ταϊσεις και δυο απαιτητικά παιδιά, θα εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο την ευκολία του να έχεις γευστικό σπιτικό φαγητό όποτε το επιθυμείς. Να δεις κιόλας πόσο θα το εκτιμήσουν τα καμάρια σου! 

ΔΙΑΒΑΣΕ: 4+1 λόγοι για να κατεβάσεις την ανανεωμένη εφαρμογή του Deliveryman 

deliveryman

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις από την ψησταριά Παπαντωνίου, αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Deliveryman! Εννοείται επίσης πως η ακούραστη ομάδα του Deliveryman τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και το φαγητό καταφθάνει κοντά σου με απόλυτη ασφάλεια. 

 

 

 

 

Home