Thumbnail

22/2/22 σήμερα: Γιατί είναι η πιο ισχυρή μέρα της χρονιάς; 22/2/22 σήμερα: Γιατί είναι η πιο ισχυρή μέρα της χρονιάς;

Μήπως μας περιμένει κάτι διαφορετικό σήμερα;
Η σημερινή ημερομηνία, 22/2/22, είναι η ισχυρότερη της χρονιάς, κι αυτό γιατί βλέπουμε τον αριθμό 222 από κάθε πλευρά της.

Στην αριθμολογία, το 222 ανήκει στη σειρά αριθμών που συχνά ονομάζεται «αγγελική». Επίσης, ο αριθμός 2 αναφέρεται στην ενέργεια της δυάδας, της συντροφικότητας, της συνεργασίας, της σχέσης και της ισορροπίας. Έχει σχέση με τον συμβιβασμό και την αποδοχή, τη συμπόνοια και την αρμονία.

Οι ημερομηνίες σαν τη σημερινή ονομάζονται παλινδρομικές, γιατί διαβάζονται το ίδιο από δεξιά κι από αριστερά (όπως η 21/12/21). Παράλληλα, είναι από τις σπανιότερες ημερομηνίες του αιώνα, μαζί με τις 1/11/11 και 11/11/11 ή την 06/06/06.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 άντρες του ζωδιακού που στα λόγια είναι φτωχοί αλλά στις πράξεις πλούσιοι

Τι μας περιμένει λοιπόν; 

Στις 22/2/22, η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Δεν είναι τυχαίο που η μέρα έχει το ψευδώνυμο Twos-day. Αν είσαι σε σχέση, θα πάψεις να κρατάς κακία στον σύντροφό σου για κάτι που έκανε, θα ζητήσεις συγγνώμη για τα λάθη σου και θα έρθετε πιο κοντά. 

Αν είσαι single, η μέρα αυτή είναι ιδανική για self-care. Χρειάζεσαι ηρεμία και χαλάρωση, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να πλησιάσεις νέο κόσμο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από μόνο του.

Γενικά, ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει αναπτύξει την ικανότητα να βρίσκει νόημα στα πάντα. Ακόμη κι όταν πρόκειται για κάτι απλό, όπως οι μέρες του μήνα, του αρέσει να ανακαλύπτει επαναλαμβανόμενα μοτίβα και να βρίσκει τη σύνδεση φαινομενικά ασύνδετων πραγμάτων. Άρα και η σημερινή μέρα, μια μέρα σαν τις άλλες είναι και αξίζει να την ζήσεις το έπακρον! 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο επιτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου

 

Πηγή

Home