ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεμονάτες γαρίδες με τζίντζερ σε καλαμάκι
Υλικά:
- 2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα
- 1/2 φλιτζάνι κακάο χωρίς ζάχαρη
- 1/4 του φλιτζανιού μέλι
- 3 κουτ. της σούπας γιαούρτι
- 1/3 του φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου
- 2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Μια πρέζα αλάτι
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαχταριστά μπισκότα με καραμέλα και σοκολάτα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέτεις αρχικά το κακάο, το μέλι, το γιαούρτι και τα καθαρισμένα αβοκάντο. Χτυπάς μέχρι να δέσει το μείγμα σου. Σταδιακά, προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά ένα – ένα και ομογενοποιείς.
- Μεταφέρεις το μείγμα σου στο ψυγείο για να είναι δροσερό, σερβίρεις σε ποτήρια με μία κουταλιά γιαούρτι στην κορυφή
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νιόκι με πέστο βασιλικού
κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/jZvlT-FvTZM