ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"
Υλικά:
- 200 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 6 αβγά
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο νόστιμη συνταγή για smoothie bowl για να ξεκινήσεις τη μέρα σου
Εκτέλεση:
- Σε μία μπεν μαρί, λιώνεις τη σοκολάτα, μέχρι να αποκτήσει το μείγμα σου ομοιογενή μορφή.
- Σε ένα μικρό μπολ με έναν αναδευτήρα, χτυπάς τους κρόκους των αβγών.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, χτυπάς τα ασπράδια.
- Προσθέτεις τη λιωμένη σοκολάτα στο μπολ με τους κρόκους, ανακατεύεις και στη συνέχεια προσθέτεις τα ασπράδια.
- Σκεπάζεις το μπολ με μία μεμβράνη και το μεταφέρεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 2,5 ώρες.
- Μοιράζεις σε βαζάκια και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο οικονομικό γλυκό ψυγείου που θα λατρέψεις