Thumbnail

Muffin με σπανάκι και φέτα Muffin με σπανάκι και φέτα

Εύκολη συνταγή για αλμυρά muffins
Αυτή η αλμυρή εκδοχή, κάνει τα αγαπημένα σε όλους muffins , ακόμα πιο απολαυστικά και υγιεινά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακαρονάδα με ντοματίνια και ξινομυζήθρα

 

Υλικά: 

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 100 γρ. τυρί φέτα
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι
  • 1/2 κρεμμύδι, λιωμένο
  • 2/3 του φλιτζανιού τυρί τριμμένο
  • 1 αβγό
  • 1 φλιτζάνι γάλα

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξεις μους σοκολάτας χωρίς αυγά 

Εκτέλεση: 

  • Αρχικά προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και βουτυρώνεις ελαφρά τις φόρμες muffin.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις το αλεύρι και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά.
  • Ανακατεύεις πολύ καλά το μείγμα σου, μέχρι να ομογενοποιηθεί και το αφήνεις στην άκρη για 10 λεπτά.
  • Μοιράζεις το μείγμα σου στις φόρμες και ψήνεις στον φούρνο για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει το σωστό χρώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάξε κριτσίνια με γλυκάνισο και σουσάμι

 

Πηγή 

Home