Thumbnail

O οίκος Gucci μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε...τιραμισού μέσα σε πέντε λεπτά O οίκος Gucci μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε...τιραμισού μέσα σε πέντε λεπτά

Γιατί εκτός από τα ρούχα, το έχει και με τη μαγειρική. Απόδειξη το βίντεο που θα δεις
To φημισμένο εστιατόριο Gucci Osteria da Massimo Bottura, στο Beverly Hills, ανήκει στον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ
Massimo Bottura.

Λόγω της καραντίνας, ο οίκος προχώρησε σε μια σειρά από βίντεο με εύκολες συνταγές στο κανάλι του στο Youtube, θέλοντας να διατητήσει μια πιο άμεση σχέση με το κοινό του. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Νέο ξέσπασμα κατά του οίκου Gucci

Αυτή τη φορά, ο Mattia Agazzi, μας δείχνει πώς να φτιάξουμε αυθεντικό ιταλικό τιραμισού σε μόλις 5 λεπτά.

 Υλικά 

  • 250 γρ. κρέμα
  • 250 γρ. μασκαρπόνε
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 4 κρόκους αυγού
  • 400 ml εσπρέσσο σε θερμοκρασία δωματίου
  • ένα πακέτο σαβαγιάρ
  • κακάο

ΔΙΑΒΑΣΕ: Ο Gucci ''διαδηλώνει'' υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση

Εκτέλεση 

  • Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το μασκαρπόνε, την κρέμα, τη ζάχαρη και τους κρόκους αβγού.
  • Τα χτυπάς στο μίξερ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Αρχίζεις να «κτίζεις» το τιραμισού κατευθείαν στο πιάτο, αρχίζοντας με την κρέμα.
  • Βουτάς τα σαβαγιάρ στον καφέ και τα στρώνεις από πάνω.
  • Προχωράς με τον ίδιο τρόπο και στο τέλος, πασπαλίζεις το τιραμισού με κακάο.

Πηγή 

 

Home