Πανεύκολη συνταγή για πίτσα με τορτίγια

Υλικά:

  • 4 τορτίγιες μεγάλες
  • 250 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
  • 1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
  • 8-10 φέτες πεπερόνι
  • 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες
  • 250 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια
  • Ελαιόλαδο για το ταψί

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αυτό το light σουφλέ μπανάνα δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς


Για την σάλτσα:

  • 2 φλιτζάνια συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ. τσαγ. αλάτι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. κέτσαπ


Εκτέλεση:

  • Λαδώνεις ένα ταψί και τοποθετείς μία τορτίγια.
  • Απλώνεις λίγο τριμμένο γκούντα και στην συνέχεια μία δεύτερη τορτίγια από πάνω για να δημιουργήσεις την “γεμιστή” βάση.
  • Σε ένα μπολ, ανακατεύεις τα υλικά της σάλτσας και στρώνεις με ένα κουτάλι επάνω στην τορτίγια και στη συνέχεια, τα υλικά της αρεσκείας σας.
  • Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 λεπτά και απολαύστε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρήγορη τυρόπιτα με μόνο 5 υλικά

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/person-holding-pizza-on-brown-wooden-table-4004423/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ