Πανεύκολη συνταγή για πίτσα με τορτίγια
Δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμη μπορεί να γίνει αυτή η πεντάλεπτη συνταγή
Υλικά:
- 4 τορτίγιες μεγάλες
- 250 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
- 1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
- 8-10 φέτες πεπερόνι
- 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες
- 250 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια
- Ελαιόλαδο για το ταψί
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αυτό το light σουφλέ μπανάνα δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς
Για την σάλτσα:
- 2 φλιτζάνια συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ. τσαγ. αλάτι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κέτσαπ
Εκτέλεση:
- Λαδώνεις ένα ταψί και τοποθετείς μία τορτίγια.
- Απλώνεις λίγο τριμμένο γκούντα και στην συνέχεια μία δεύτερη τορτίγια από πάνω για να δημιουργήσεις την “γεμιστή” βάση.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύεις τα υλικά της σάλτσας και στρώνεις με ένα κουτάλι επάνω στην τορτίγια και στη συνέχεια, τα υλικά της αρεσκείας σας.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 λεπτά και απολαύστε.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρήγορη τυρόπιτα με μόνο 5 υλικά
κεντρική φώτο: pexels.com/photo/person-holding-pizza-on-brown-wooden-table-4004423/