Πώς να φτιάξεις μους σοκολάτα σερβιρισμένη σε ....αβοκάντο

Υλικά (για 8 άτομα) 

  • 3 ώριµα αβοκάντο
  • 2 µπανάνες
  • 1 κάψουλα βανίλιας
  • 20 γρ. κακάο
  • 150 ml σιρόπι αγαύης
  • 60 ml γάλα αµυγδάλου

Διάβασε ακόμη: Απολαυστικό παγωτό βανίλια με καραμέλα και φουντούκια

Εκτέλεση:

  • Κόβεις τα αβοκάντο στη µέση, βγάζεις το κουκούτσι και µε τη βοήθεια ενός κουταλιού αφαιρείς την ψίχα.
  • Καθαρίζεις τις µπανάνες και τις κόβεις σε φέτες.
  • Βάζεις όλα τα υλικά στο µπλέντερ και τα χτυπάς καλά µέχρι να γίνουν μια λεία κρέµα.
  • Βάζεις τη µους στο ψυγείο να παγώσει.
  • Ακολούθως, τη σερβίρεις στα άδεια αβοκάντο, που πλέον είναι σαν μπολ.

Διάβασε ακόμη: 'Summer Vibes' με ένα κλικ από το Pahit Ice στη Λεμεσό!

Πηγή 

 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ