Πώς να φτιάξεις μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα, χωρίς ζάχαρη

Yλικά

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτεις τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  • Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζεις μικρές μπάλες, χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετείς σε ένα ταψί με λαδόκολλά.
  • Ψήνεις στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αν θέλουμε πασπαλίζεις με ζάχαρη άχνη . 

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

 

Πηγή 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ