Πώς να φτιάξεις μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα, χωρίς ζάχαρη
Σήμερα το σπίτι θα "μυρίσει" Χριστούγεννα
Yλικά
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 6 κουταλιές της σούπας νερό
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/2 φλιτζάνι πολτό μήλου
- 1/2 κ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 1/2 κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
- 2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό
-
Ετοιμάσου να φτιάξεις τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτεις τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
- Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζεις μικρές μπάλες, χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετείς σε ένα ταψί με λαδόκολλά.
- Ψήνεις στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αν θέλουμε πασπαλίζεις με ζάχαρη άχνη .
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα