ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαχταριστά Brownies με μπανάνα και φυστικοβούτυρο
Υλικά:
- 1 συσκευασία ζυμαρικά, τύπου φούζιλι
- 450 γρ. γαρίδες, πολύ καλά καθαρισμένες
- 1 ντομάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 2 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βελούδινο σορμπέ φράουλα
Εκτέλεση:
- Σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις τις γαρίδες για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις τις γαρίδες, τις ντομάτες, τις πράσινες πιπεριές και τη μαγιονέζα. Ανακατεύεις πολύ καλά και προσθέτεις τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα.
- Καλύπτεις με μία μεμβράνη και τοποθετείς στο ψυγείο για 30 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"
κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/salates/syntagi-gia-salata-fouzili-me-garides-20210603/1188405/