Σπιτική σάλτσα μήλου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτά είναι τα πιο χρήσιμα gadgets στην κουζίνα (Βίντεο)

 

Υλικά: 

  • 4 μεγάλα μήλα, πολύ καλά καθαρισμένα
  • 3/4 του φλιτζανιού νερό
  • 1/4 του φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
  • 1/2 κου. του γλυκού κανέλα

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σού δίνει τη τέλεια συνταγή για μπιφτέκια με λίγες θερμίδες


Εκτέλεση: 

  • Αρχικά, ξεφλουδίζεις προσεκτικά τα μήλα σου.
  • Σε μία κατσαρόλα, αναμειγνύεις τα καθαρισμένα μήλα, το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλα.
  • Μαγειρεύεις σε μέτρια φωτιά για 15- 20 λεπτά ή μέχρι τα μήλα σου να γίνουν απαλά.
  • Αφήνεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, αφαιρείς το κοτσάνι και με ένα πιρούνι τα διαλύεις.
  • Μόλις λιώσει εντελώς, μεταφέρεις το μείγμα σου σε ένα μικρό μπολάκι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σοκολατόπιτα των 3' από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ