Thumbnail

Ξέρεις πραγματικά ποιος είναι ο αληθινός σου εαυτό; Ξέρεις πραγματικά ποιος είναι ο αληθινός σου εαυτό;

Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια
Μπορεί να πιστεύεις πως γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, τον ξέρεις όμως πραγματικά;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 Instagram accounts που θες να βλέπεις στο Feed σου γιατί θα σου φτιάχνουν τη διάθεση 

 

Το πιο κάτω τεστ θα σου πει την αλήθεια, αρκεί να διαλέξεις ένα από τα μάτια της εικόνας και να διαβάσεις τι λέει η εξήγηση για αυτό. 

Εσύ, ποιο από τα 9 μάτια επιλέγεις; 

ματια

1. Το μάτι με την καρδιά

Αν αυτό σου κάνει εντύπωση σημαίνει πώς είσαι ανοιχτός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη για τους γύρω σου. Θέλεις να βοηθάς τους άλλους και βάζεις τους φίλους σου σε προτεραιότητα. Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, γιατί πιστεύεις πως τα προβλήματα σου μπορείς και πρέπει να τα λύσεις εσύ. 

2. Το μάτι με τη γη

Αναζητάς συνέχεια τρόπους να κάνεις καλή εντύπωση. Πιστεύεις πως οι πράξεις είναι που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και υποστηρίζεις την ευγένεια. Προτιμάς να κρατήσεις τα στενόχωρα γεγονότα της ζωής σου για σένα.

3. Το μάτι με τον ήλιο

Είσαι μια βασανισμένη ψυχή με πολυτάραχο παρελθόν, το οποίο ταράζει ακόμη και σήμερα τη ζωή σου. Επιθυμείς να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη και προσπαθείς για αυτές τις δυο έννοιες. Είσαι expert στο να σηκώνεσαι ξανά, μετά από κάποιο στραβοπάτημα αφού έχει μάθει να μάχεσαι μέχρι τελικής πτώσεως.

4. Το μάτι με την ώρα

Σου αρέσει να βρίσκεις το βαθύτερο νόημα της ζωής, τόσο που συχνά βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και “χάνεσαι”. Δεν παρουσιάζεις όσα νιώθεις και δημιουργείς ένα μυστήριο ακόμη και στους δικούς σου ανθρώπους. Με λίγα λόγια κάνεις τους άλλους να έχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για σένα.

5. Το μάτι με την κλειδαριά

Είσαι μια προσωπικότητα μεγάλων αντιθέσεων και η διάθεσή σου αλλάζει καθημερινά. Δεν αποκαλύπτεις πολλά για τον εαυτό σου και μιλάς λίγο, ενώ και οι πράξεις σου είναι συχνά δύσκολο να ερμηνευτούν. Σου αρέσει να παρατηρείς τους ανθρώπους, να μαθαίνεις για εκείνους και μετά να εμπλέκεσαι μαζί τους φιλικά ή ερωτικά. 

6. Το καστανό μάτι

Ένας ευαίσθητος χαρακτήρας και συντονισμένη με τα πάντα γύρω σου, τόσο που ακόμη και τα πιο απλά πράγματα μπορεί να σε επηρεάσουν. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη πως θα ξεσπάσεις εύκολα σε γέλια ή σε δάκρυα. Προσπαθείς όμως να μην δείχνεις πόσο ευαίσθητη είσαι. Από την άλλη είσαι πολύ ικανή στο να προβλέπεις όσα θα συμβούν και συχνά είσαι η πρώτη που βλέπει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

7.Το μάτι με την φωτιά

Είσαι παθιασμένη και αεικίνητη. Κάπως έτσι καταλήγεις να λατρεύεις και να μισείς έντονα καταστάσεις και ανθρώπους. Άλλωστε, αλλάζεις γνώμη εύκολα και μπορείς πολύ γρήγορα να αναθεωρήσεις για κάτι που είπες ή έκανες.

8. Το ρυτιδιασμένο μάτι

Είσαι ένας άνθρωπος εκκεντρικός με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και απόψεις. Άλλωστε δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα για κανόνες και παραδόσεις. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να μετράς τη γνώμη του κόσμου και έτσι δεν έχεις την ανάγκη να κρύψεις τίποτα από τους γύρω σου.

9. Το μπλε μάτι

Είσαι άτομο με διαίσθηση και έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τόσα πολλά για κάποιον, μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου. Ξέρεις πότε κάποιος σου λέει ψέματα. Καραλαβαίνεις πότε σε εκμεταλλεύονται, αλλά μπορείς και να χειραγωγήσεις κάποιον εύκολα αν το θέλεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσες φορές έχεις πάθει "doorway effect";

 

πηγή 

 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home