Thumbnail

«Μου έκανε καρδούλα, άρα με θέλει» ή μήπως όχι; «Μου έκανε καρδούλα, άρα με θέλει» ή μήπως όχι;

Αναλύουμε τις αντιδράσεις του στο Instagram και βλέπουμε εάν τελικά σε θέλει
Το φλερτ στα social media είναι μέρος της ζωής μας. Η σύγχρονη προσθήκη όμως των «reactions» στο Instagram, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάνει πιο δύσκολη τη ζωή μας, γιατί πολλές φορές μπορεί να μας μπερδέψει ως προς το τι εννοεί στέλνοντας καρδούλα ή κάνοντας άλλα reaction στις αναρτήσεις σου.

Πιο κάτω αναλύσουμε τη λεγόμενη «συνθήκη του καρδουλώματος», ώστε να ξέρουμε πότε είναι σημάδι ενδιαφέροντος και ποια είναι η σημασία της για το μέλλον του φλερτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 διαφορετικά στιλ σεξ που υπάρχουν σε κάθε σχέση (και τι σημαίνουν)

 

Α) Βάζει καρδούλες το post

Έχεις ανεβάσει μια φωτογραφία και τα likes ξεκινάνε, το ίδιο και τα ερωτήματα, θα είναι στους πρώτους δέκα, θα το δει το πρωί ή δεν θα το δει ποτέ; like συμβολίζει διακριτική υπενθύμιση παρουσίας, του στιλ «είμαι και εγώ εδώ, σε βλέπω». Οι επιλογές σου τώρα είναι τρεις, απαντάς με like στα πλαίσια του διαδικτυακού savoir vivre, ανεβάζεις εντός 24ώρου κι άλλη φωτογραφία για να κόψεις κίνηση ή αν έχεις βαρεθεί με τα like, στέλνεις κατευθείαν προσωπικό μήνυμα, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα και δεν είναι της παρούσης.

 

reactions

pexels.com/photo/surprised-young-woman-browsing-mobile-phone-3771127/

 

Β) Αν δεν βάζει καρδούλα στο post

Ακόμη, μπορεί να μην είδε το post, να μην πολυμπαίνει στην εφαρμογή, άσε που ο αλγόριθμος ενίοτε δεν εμφανίζει όλες τις αναρτήσεις. Κάνε υπομονή και θα ξαναγυρίσετε στις εποχές που ανταλλάσσατε καρδιές. Αν όμως έχει περάσει ένα Χ χρονικό διάστημα, χωρίς like και με ένα γενικότερο vibe εξαφάνισης, λυπάμαι που στο λέω, αλλά έχει έρθει η ώρα να αναζητήσεις αλλού καρδούλες.

Γ) Αντιδράει με «καρδούλα» στο story

Δέχεσαι ειδοποίηση «...αντέδρασε στην ιστορία σας”, συγχαρητήρια, μόλις άνοιξε ο δρόμος για συζήτηση! Οι μελετητές των θεωριών Ανάλυσης Συνομιλίας συμφωνούν όλοι, το reaction καρδούλα σηματοδοτεί την αρχή της επικοινωνίας, η οποία με τον σωστό χειρισμό μπορεί να καταλήξει κάπου πολύ όμορφα. Προσοχή όμως, μην πέσεις στην παγίδα του «passive aggressive καρδουλώματος» επειδή δεν ξέρεις τι να πεις. Ποτέ μα ποτέ, δεν αφήνουμε το reaction σε story στο «διαβάστηκε», ειδικά να μας ενδιαφέρει αυτός που μας έστειλε. Ένα απλό, ειλικρινές «Καλησπέρα και σε εσένα» θα κάνει την δουλειά που πρέπει.

Δ) Βάζει καρδούλα στο story

Η νέα προσθήκη του Instagram, η δυνατότητα να κάνεις like στο στόρι... Δυστυχώς, η καρδούλα στην ιστορία σου είναι αποκλειστικά για τους φίλους σου, που βαριούνται να ακούσουν τα ηχητικά σου ή κοιμόντουσαν 18 ώρες, έχουν μόλις ξυπνήσει και αποφασίζουν να δώσουν δείγμα ζωής. Καρδούλα στο story και φλερτ δεν πάνε παρέα. Πριν απογοητευτείς όμως, να πω και αυτό, αν δεν ανεβάζεις συχνά post, μπορεί ο άλλος να αξιοποιήσει αυτήν την καρδούλα για να δείξει ότι είναι εκεί. Οι έρευνες συνεχίζονται πάνω στο ζήτημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνονται τα σύγχρονα ζευγάρια

Πηγή

 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home