Thumbnail

Πιστεύεις ότι ξεκίνησε να χάνει το ενδιαφέρον του για σένα; Πιστεύεις ότι ξεκίνησε να χάνει το ενδιαφέρον του για σένα;

Δες αν ισχύει ή αν είναι προϊόν της φαντασίας σου
Τον τελευταίο καιρό στριφογυρίζει στο μυαλό σου ότι ο σύντροφος σου έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για εσένα. Πριν το δέσεις ψηλό μαντίλι, διάβασε πιο κάτω τα σημάδια για να δεις αν όντως ισχύει ή αν η φαντασία σου οργιάζει.

Στις ερωτικές σχέσεις με την πάροδο του χρόνου, δημιουργούνται διάφορες τριβές και διακυμάνσεις μεταξύ ενός ζευγαριού, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 tips για να έρθει το πάθος και πάλι στο κρεβάτι σου


Μερικές φορές, βλέπεις συμπεριφορές που σε κάνουν να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου χάνει το ενδιαφέρον του για εσένα και σε παραμελεί, πράγμα που συνήθως οδηγεί σε καυγάδες και στο τέλος ίσως σε χωρισμό. 

 

Τα βασικά σημάδια στη συμπεριφορά του άλλου, που θα σου δείξουν αν όντως έχει πάψει να ενδιαφέρεται για εσένα: 

 

Γίνεται νευρικός όταν του ζητάς κάτι
Σύμφωνα με τη σεξολόγο Lexx Brown-James, οι ταραγμένες διαθέσεις είναι κάτι που πρέπει να προσέχεις, ειδικά όταν δεν επεκτείνονται σε άλλους τομείς της ζωής του εκτός από τα αιτήματά σου.
«Δε βλέπεις [αυτές τις διαθέσεις] να μεταφράζονται σε άλλους παράγοντες της ζωής του. Αν δεν είναι προς τη δουλειά, δεν είναι προς τα δικά του συμφέροντα, δεν είναι προς την οικογένεια ή τους φίλους του, τότε συνήθως αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάποιος μπορεί να χάνει το ενδιαφέρον του για τον άλλον», υποστηρίζει η ειδικός.

Προσθέτει, επίσης, ότι αν τους ζητάς να περάσει χρόνο με την οικογένειά σου ή να ισομοιράσει τον χρόνο που περνά μαζί σου και με τους φίλους του, και εκείνος αντιδρά με βαρείς αναστεναγμούς ή αναβλητικότητα, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ενδεικτικό στοιχείο απώλειας ενδιαφέροντος.

 

Έχει σταματήσει να σου στέλνει μηνύματα
Αυτό ισχύει εάν συνήθιζε να σου στέλνει ρομαντικά μηνύματα στο παρελθόν ή να σε παίρνει ξαφνικά τηλέφωνο για να σου πει απλά πόσο σε αγαπάει, και όχι εάν δεν ήταν ποτέ λάτρης των τηλεφώνων και των μηνυμάτων.
Ωστόσο, η Brown-James αναφέρει ότι η επιβράδυνση της τηλεφωνικής επικοινωνίας θα μπορούσε να έχει μερικές πιθανές αιτίες, εξηγώντας: «Οι άνθρωποι είναι πιο απασχολημένοι από ποτέ. Έτσι, αν σταματήσουν να τηλεφωνούν και να στέλνουν μηνύματα, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν από το φόρτο της εργασίας τους και να ξεκλέψουν χρόνο για να ασχοληθούν με το κινητό τους». 

 

Βαριέται να συζητάτε 
Εάν ο σύντροφός σου συνήθιζε να συνομιλεί μαζί σου για ώρες και να είναι ευδιάθετος, ενώ τώρα σου δείχνει πως κάθε συζήτησή σας είναι... αναγκαστική για εκείνον, τότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Ωστόσο, μην πιαστείς από μία φορά που συνέβη αυτό, γιατί μπορεί είτε να ήταν κουρασμένος είτε να είχατε μαλώσει πρόσφατα και ήταν ακόμη επηρεασμένος.

 

relationship

pexels.com/photo/woman-in-knit-sweater-lying-on-bed-with-a-man-6621313/

 

Δε μιλά καθόλου για το μέλλον 
Αν και είναι πάντα καλό να εστιάζεις στο παρόν, ειδικά εάν η σχέση είναι... φρέσκια, το να μη θέλει ο σύντροφός σου να μιλά ποτέ για το μέλλον ή να κάνει σχέδια μαζί σου, όπως το να προγραμματίσετε διακοπές ή να συζητήσετε εάν ενδιαφέρεται ή όχι για την απόκτηση παιδιών, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι χάνει το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας.

Ωστόσο, η Lexx Brown-James επισημαίνει ότι μερικοί άνθρωποι απλώς ζουν τη στιγμή και δεν τους αρέσει να σχεδιάζουν τίποτα για το μέλλον.

Σαν συμβουλή πάντως αυτό που έχουμε να σου πούμε είναι ότι αυτό που θα βοηθήσει την κατάσταση είναι η ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφο σου, η οποία μπορεί να έχει πολύ περισσότερα θετικά αποτελέσματα απ’ ότι πιστεύεις.  

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1 στους 2 άνδρες θεωρεί ότι αυτές οι σεξουαλικές συμπεριφορές δεν αποτελούν απιστία

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/couple-having-a-misunderstanding-3692885/

Home