Thumbnail

Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι ο μεγάλος νικητής του "Cook Off" Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι ο μεγάλος νικητής του "Cook Off"

Σε ποιο κοινωφελή σκοπό θα δώσει το έπαθλο των 2000 ευρώ του φιλανθρωπικού διαγωνισμού "Cook Off", μια συνεργασία του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα με το Kitchen Island;
O Νικόλας Ιωαννίδης ήταν ο τελευταίος διαγωνιζόμενος του "Cook Off", εκπροσωπώντας ως αρχηγός την κόκκινη ομάδα στο 6ο επεισόδιο, φτιάχνοντας cheesecake με μαρμελάδα STUTE. Παρόλο που δεν απέδωσαν οι φιλότιμες προσπάθειες του να δωροδοκήσει τον αμερόληπτο σεφ Λούκα Σταύρου, τόσο χάρη στη δική του ψήφο, όσο και του κοινού, κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει απλόχερα το ποσό των 2000 ευρώ σε έναν κοινωφελή σκοπό της επιλογής του.

To 6o επεισόδιο του "Cook Off"η αλήθεια είναι πως δημιούργησε σε όλους ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια στεναχώρια που έφτανε στο τέλος αυτός ο συναρπαστικός διαγωνισμός μαγειρικής και από την άλλη γέλιο, γιατί ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι μια απόλαυση στην κουζίνα και όχι μόνον, με το μπρίο, το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του. 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης κλήθηκε να φτιάξει cheesecake με μαρμελάδα STUTE, έχοντας ως στόχο -κάτι που ίσχυε σε κάθε επεισόδιο του "Cook Off" - το τελικό πιάτο του να μοιάζει όσο γίνεται εμφανισιακά και γευστικά με εκείνο του σεφ. 

Πριν τον Νικόλα, προηγήθηκε η Κάλια Ελευθερίου που έφτιαξε τιραμισού με καφέ LITTLE'S για λογαριασμό της μπλε ομάδας, η Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου που ετοίμασε porridge με βρώμη MORNFLAKE για την κόκκινη ομάδα, ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης που μαγείρεψε ramen soup με EXOTIC FOOD εκ μέρους της μπλε ομάδας, η Έλενα Ολυμπίου που ετοίμασε cauliflower soup με KΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ για τους κόκκινους και η Δήμητρα Σιβρή που έφτιαξε sharlotta με DEL MONTE για τους μπλε. 

Ο τελικός νικητής αναδείχθηκε συγκεντρώνοντας την υψηλότερη τελική βαθμολογία, αποτέλεσμα που δεν έκρινε μόνο ο σεφ Λούκας Σταύρου, αλλά και το ίδιο το κοινό, κάνοντας like κάτω από το βίντεο της αρεσκείας του στα social media του Kitchen Island σε Facebook και Instagram

Οι έξι influencers κλήθηκαν να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαζί και τις αντοχές και την υπομονή του "άγρυπνου" σεφ Λούκα Σταύρου, για έναν ιερό σκοπό, καθώς ο Οργανισμος Κώστα Παπαέλληνα, όπως και πέρσι, πρόσφερε το διόλου ευκατοφρόνητο ποσό των 2000 ευρώ στον νικητή προκειμένου να το διαθέσει σε ένα από τα τρία αξιέπαινα κοινωφελή ιδρύματα: ΠΑΣΥΚΑΦ, Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας και Ένα Όνειρο μια Ευχή. 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης επέλεξε με τη σειρά του να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας , που στηρίζει οικονομικά όσες οικογένειες τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στην Παιδική Ογκολογική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου και χρειάζονται χρηματική ενίσχυση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό αφιλοκερδώς, ενώ την εκτέλεση της παραγωγής είχε η Drama Llama 

Aπόλαυσε τον Νικόλα Ιωαννίδη να φτιάχνει cheesecake με μαρμελάδα STUTE  στο βίντεο που ακολουθεί 

 

Αν είσαι fan των flashback  ΕΔΩ μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο επεισόδιο με την Κάλια Ελευθερίου, ΕΔΩ το δεύτερο με την Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου, ΕΔΩ το τρίτο με τον Μαρίνο Κωνσταντινίδη,  ΕΔΩ το τέταρτο με την Έλενα Ολυμπίου  και ΕΔΩ το πέμπτο με τη Δήμητρα Σιβρή. 

 

Home