Thumbnail

O Trump αποκάλεσε τη Meghan Markle "μοχθηρή" O Trump αποκάλεσε τη Meghan Markle "μοχθηρή"

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο κι είμαστε σίγουροι ότι η δούκισσα θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες
Είναι γνωστή η έκφραση: "Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" . Αν όμως το εφάρμοζε αυτό στην πράξη ο Αμερικανός πρόεδρος, τότε εμείς θα πλήτταμε θανάσιμα.

Η Meghan Markle μπορεί να έχει εγκατασταθεί στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά όσο ζούσε στην Αμερική ήταν μια ενεργή πολίτης, χρησιμοποιώντας την αναγνωρισμότητά που είχε ως ηθοποιός για να θίξει κάποια καίρια κοινωνικά ζητήματα, όπως η θέση της γυναίκας στη χώρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές, μάλιστα, που καυτηρίασε και την πολιτική που ασκούσε ο Donald Trump, σε σημείο που την σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Καναδά. 

Βέβαια, για όλα αυτά δεν είχε ιδέα μέχρι πρότινος ο Donald Trump. Πού να προλάβει, άλλωστε, να μάθει όλα αυτά τα αρνητικά που λέγονται και γράφονται για το άτομό του. Με αφορμή την επικείμενη άφιξή του στο Λονδίνο, ο δημοσιογράφος της “The Sun”, τον πληροφόρισε για όσα του καταλόγιζε στο παρελθόν η νυν δούκισσα του Sussex, με τον Trump, που δεν συγκρατεί τη γλώσσα του -η διπλωματία δεν ήταν και δε θα γίνει ποτέ το φόρτε του- να την αποκαλεί "μοχθηρή". Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τι μπορώ να πω; Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μοχθηρή!»

Διάβασε ακόμη: 

Meghan Markle: Το ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για το baby shower της (Βίντεο)

Δυο βδομάδες άντεξε η νταντά του baby Sussex

Ο Trump σήμερα θα βρεθεί στο Λονδίνο μαζί με τη Melania Trump και τα ενήλικα παιδιά του για τριήμερη επίσκεψη. Δεν ξέρουμε αν στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται  και μια συνάντηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα μεταξύ τους τετ-α-τετ. Από τη μια, ο θερμοκέφαλος Trump και από την άλλη οι ορμόνες της Meghan που κάνουν πάρτι αυτή την εποχή, δε θέλει και πολύ να δημιουργηθεί το διπλωματικό επεισόδιο! 

Πηγή 

 

 

 

Home