Της Μαρίας Κορτζιά
Αφού μοιράσαμε τη ζύμη σε μικρές μπάλες, κόψαμε τα υλικά μας και ζεστάναμε τον πολτό ντομάτας. Κάθε μπάλα ζύμης έγινε και μια πίτσα αφού πρώτα την ανοίξαμε και της δώσαμε το σχήμα που θέλαμε.
ΔΙΑΒΑΣΕ: H Mαρία Κορτζιά μαθαίνει πώς να φτιάχνει κότσι στον φούρνο, με καρότα, μέλι και πορτοκάλι!
Αμέσως μετά απλώσαμε τη σάλτσα ντομάτας και προσθέσαμε στην κάθε μια διαφορετικά υλικά. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτάκια στο φούρνο.
Ήταν σχετικά εύκολη και γρήγορη η όλη η διαδικασία και σίγουρα πολύ ευχάριστη. Γενικά όπως θα έχετε καταλάβει μού αρέσει πολύ να φτιάχνω συνταγές στο σπίτι. Πόσω μάλλον με παρέα. Το διασκεδάζω πολύ και χαίρομαι όταν βρίσκω χρόνο γι' αυτό.
Αλήθεια, ποιά ήταν η τελευταία συνταγή που φτιάξατε εσείς στο σπίτι σας; Για πείτε....