Έλενα Παναγιωτοπούλου: «Είναι πολύ άσχημα μόλις γεννήσεις να μένεις στην κλινική και τα μωρά σου να είναι αλλού»
Φέτος το MyLife, για να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στον μήνα ευαισθητοποίησης για την προ-ωρότητα, ετοίμασε ένα Special podcast series θέλοντας να δώσει φωνή στις ιστορίες, τα συναισθήματα και τη δύναμη πίσω από κάθε «μωρό-θαύμα».
Η Ζώη Αυγουστή φιλοξενεί στο στούντιο μητέρες, που βίωσαν την εμπειρία της προωρότητας, αλλά και μέλη του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» — και μοιράζονται μαζί μας όσα δεν γράφονται στα ια-τρικά εγχειρίδια: τον φόβο, την ελπίδα, την αναμονή, αλλά και τη βαθιά ευγνωμοσύνη για τη ζωή.
Διάβασε επίσης: 5 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Δεκέμβριο
Στο δεύτερο επεισόδιο φιλοξενούμενη είναι η κυρία Έλενα Παναγιωτοπούλου που βίωσε την προωρότητα 22 χρόνια πριν, με τα δίδυμα μωρά της.
Δες όσα είπε πιο κάτω:
Δες το δεύτερο επεισόδιο τα επεισόδια του podcast, αφιερωμένα στα «Μωρά-Θαύματα»:
Διάβασε επίσης: Αλεξία Καρακάννα: «Είμαι μια ολόκληρη ζωή στο ΡΙΚ. Εργοδοτήθηκα όταν ήμουν 14 χρονών» (Βίντεο)