Thumbnail

Μύριαμ Γεροκώστα: Οι πλαστικές επεμβάσεις, η σκληρή κριτική στα καλλιστεία και ο χωρισμός (Βίντεο) Μύριαμ Γεροκώστα: Οι πλαστικές επεμβάσεις, η σκληρή κριτική στα καλλιστεία και ο χωρισμός (Βίντεο)

«Έπρεπε να χωρίσω για να "αναπνεύσω"» - Η συνεργασία της με τη Γιώτα Κουφαλίδου και η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη διακοπή κύησης
Η Μύριαμ Γεροκώστα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο vodcast του MyLife, «Winter Is Here» με τον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα. 

Το γνωστό μοντέλο τον περασμένο Μάιο ταξίδεψε για την Ιταλία, αφού συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe Continental, World Edition και όπως αποκαλύπτει: «Από τις 80 χώρες κατάφερα να κερδίσω την έκτη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, αλλά ευτυχώς με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».  

Για τη συνεργασία με τη Γιώτα Κουφαλίδου

Η Μύριαμ το τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τη Γιώτα Κουφαλίδου στη σχολή μοντέλων «Model One Agency». «Προσπαθούμε να κρατάμε τα κορίτσια μας σε ένα σωστό και όμορφο δρόμο, ώστε να το απολαμβάνουν το "ταξίδι"», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την Γιώτα τη φωνάζω "killer", γιατί είναι "killer" στη δουλειά και τη θαυμάζω πραγματικά. Η Γιώτα είναι πάρα πολύ ανοιχτόκαρδη, δοτική και πανέξυπνη. Είναι πάρα πολύ απαιτητική ως άτομο, γιατί είναι επαγγελματίας σε ό,τι κάνει». 

To bullying που βίωσε στη συμμετοχή της στα καλλιστεία

Κατόπιν, η Μύριαμ Γεροκώστα ρωτήθηκε για την εμπειρία της στα καλλιστεία το 2012 και αποκάλυψε το bullying που υπέστη και την άσχημη συμπεριφορά που αντιμετώπισε: «Υπάρχουν φορές που το ψιλομετανιώνω γιατί δεν ήμουν τόσο προετημασμένη. Είχε πάρα πολύ πίεση και ήταν δύσκολο. Υπήρξε άτομο της κριτικής επιτροπής που μιλούσε πάρα πολύ άσχημα για εμάς. Ακούγαμε σχόλια του τύπου "αυτή γιατί να είναι εδώ; τι δουλειά έχει εδώ;", ενώ όλες οι κοπέλες είχαμε περάσει από μια κριτική επιτροπή που μας ενέκρινε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακούς τόσο άσχημα σχόλια από μια άλλη γυναίκα -γιατί ήταν γυναίκα η εν λόγω κριτής- και εσύ να προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό». 

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μύριαμ Γεροκώστα ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και η ίδια τόνισε: «Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνεις να νιώθεις καλύτερα. [...] Εγώ έχω κάνει πλαστική επέμβαση το στήθος μου». 

Η προσωπική ζωή και ο δεύτερος χωρισμός

Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι μόνη αυτό το διάστημα. Περνάω μια πολύ όμορφη φάση με τον εαυτό μου. Όπως είναι γνωστό, ήμουν σε μια μεγάλη σχέση και με αυτό τον άνθρωπο βιώσαμε μαζί μια διακοπή εγκυμοσύνης και ήταν πολύ επώδυνο. [...] Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα γιατί το να είσαι με κάποιον για αρκετά χρόνια, να περνάτε μαζί μια διακοπή κύησης και μετά να χωρίζεις είναι ακόμη μια απώλεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μπήκα σε μια άλλη σχέση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως ταίριαξε γάντι το "όποιος βιάζεται σκοντάφτει", γιατί ενώ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δυστυχώς εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη για μια νέα σχέση. Βγήκα από μια μεγάλη σχέση και μπήκα σε άλλο δεσμό που κράτησε επίσης ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπρεπε να χωρίσω για να "αναπνεύσω" και να δω τι θέλω.

Η διακοπή της κύησης 

«Όταν είδα θετικό το test της εγκυμοσύνης, μέχρι να ακούσω την καρδούλα του μωρού η καρδιά μου δεν σταματούσε να χτυπά δυνατά. Ένα παιδί ήταν κάτι που θέλαμε με τον -τότε- σύντροφό μου. Όταν τελικά άκουσα την καρδιά του μωρού, ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα. Ήταν όλα μια χαρά μέχρι που μια μέρα είδα σημάδια που με ανησύχησαν. Κατευθείαν πήρα τον γυναικολόγο στο τηλέφωνο μου και του είπα "έρχομαι τώρα". Πήγαμε στο ιατρείο και μου έβαλε τον υπέρηχο και τίποτα... Προσπάθησε ξανά, αλλά τίποτα... Όταν κατάλαβα ότι το μωρό δεν είχε παλμούς είχα υστερίες και έκλεγα. Έκλαιγε και ο πρώην σύντροφός μου. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Δεν δεχόμουν με τίποτα ότι σταμάτησε η καρδούλα του μωρού», είπε μεταξύ άλλων η Μύριαμ Γεροκώστα.  

Το GNTM 

«Την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψω με την Γιώτα Κουφαλίδου και τα κορίτσια μας στην Αθήνα, αφού έχουν επιλεχθεί για το GNTM. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Είμαστε δίπλα τους, τις στηρίζουμε και θέλουμε να πάνε όσο καλύτερα γίνεται». 

Δες το παρακάτω βίντεο: 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το vodcast του MyLife, «Winter Is Here», προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 16:30 στην Digital TV.

Home