Thumbnail

Αυτή την γκλαμ makeup τάση εντοπίσαμε και θα υιοθετήσουμε από τις Κάννες Αυτή την γκλαμ makeup τάση εντοπίσαμε και θα υιοθετήσουμε από τις Κάννες

Μέχρι και η Helen Mirren υπέκυψε...
Φεστιβάλ στην Κρουαζέτ και κόκκινο χαλί χωρίς γκλαμ και γκλίτερ δεν γίνεται... Όσο μίνιμαλ κι αν αισθάνεσαι την δόση σου από λάμψη την χρειάζεσαι που και που και οι stars που πέρασαν φέτος από το κόκκινο χαλί φρόντισαν να μας την δώσουν σε γερές δόσεις.

Μπορεί η παγιέτα και τα κρύσταλλα να παρέλαυναν ασταμάτητα από μπροστά μας, όμως οι κυρίες του Χόλιγουντ δεν έμειναν εκεί αφού ολοκλήρωσαν με τα makeup looks τους τις αστραφτερές τους εμφανίσεις. Η αλήθεια, ως makeup lovers αυτό που κέρδισε την προσοχή μας φέτος ήταν οι μεταλιζέ σκιές σε διάφορα χρώματα από μπρονζέ μέχρι μωβ και ασημί, που εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλες ποσότητες οι επαγγελματίες makeup artists για να δημιουργήσουν τα πιο fantasie eye makeup looks.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα πετύχεις το μπρονζέ smokey-eye της Chiara Ferragni

Η shiny μωβ σκιά της Winnie Harlow χάρισε ακόμα ένα standout makeup look στο διάσημο μοντέλο στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Winnie Harlow makeup Cannes 2019

To eye-makeup look της Coco Rocha έδωσε ένα θεατρικό ύφος στην εμφάνισή της. Με χοντρή γραμμή από μαύρο eyeliner και τα μαλλιά της σε στυλ της δεκαετίας του '20 το μοντέλο πρόσθεσε ασημί γκλίτερ στο κάτω βλέφαρο και στα μαλλιά της για ένα φαντασμαγορικό beauty look.

Coco Rocha Cannes 2019

Σ΄αυτή την εκδήλωση το ροζ δεν είναι μόνο για τους millennials και η Helen Mirren το απέδειξε περίτρανα. Η θρυλική ηθοποιός έβαψε λοιπόν τα μαλλιά της... ροζ και για να ολοκληρώσει το look της ακολούθησε ένα πρόσθεσε γκλίτερ στα μαλλιά που έδεναν με τις μεταλιζέ ασημί σκιές στα μάτια της.

Helen Mirren Cannes 2019

Ένα πιο makeup look σε ζεστούς τόνους υιοθέτησε η Salma Hayek με μπρονζέ σκιά πάνω από το γατίσιο eyeliner της και ροζ lipstick με γκλίτερ.

Salma Hayek Cannes 2019

To πανέμορφο μοντέλο Sara Sampaio ακολούθησε το αγαπημένο της μακιγιάζ στα μάτια με λεπτή μαύρη γραμμή στο περίγραμμα, δίνοντας και εφαρμόζοντας μια σκιά με γκλίτερ σε μπρονζέ απόχρωση στα βλέφαρα. 

Sara Sampaio Cannes 2019

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε

Home