Thumbnail

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη συμβουλή από την αισθητικό της Michelle Obama Μια ιδιαίτερα χρήσιμη συμβουλή από την αισθητικό της Michelle Obama

Εσύ την ακολουθείς;
H Jennifer Brodeur είναι από τις σταρ facialist του Χόλιγουντ, ενώ πέρα από τις διάσημες celebrities που εμπιστεύονται την επιδερμίδα τους στα χέρια της, η πρώην FLOTUS, Michelle Obama είναι από τις πιο πιστές πελάτισσές της. Και σ' όλες αυτές τις κυρίες η ίδια έχει να δώσει μια κοινή συμβουλή...

Σύμφωνα με την Jennifer Brodeur η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας θα πρέπει να αλλάζει κάθε δύο εβδομάδες. Αν και η καναδέζα αισθητικός έχει δημιουργήσει τη δική της skincare σειρά JB Skin Guru μετά από παρόντρυνση της Oprah Winfrey, η ίδια συμβουλεύει τις πελάτισσές της να ανανεώνουν τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν.

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Meghan Markle για ''ζωντανή'' επιδερμίδα

''Όταν κάποια γυναίκα με ενημερώνει ότι έχει ευαίσθητη επιδερμίδα τη συμβουλεύω να σταματήσει ό,τι προϊόν χρησιμοποιεί για δύο εβδομάδες και μετά απ' αυτό το διάστημα να αρχίσει και πάλι να τα επαναχρησιμοποιεί σταδιακά. Έτσι δημιουργείς μια υγιή βάση για την επιδερμίδα σου και την αναγάγεις σε ένα άλλο υγιές επίπεδο, όπου δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς υπερβολικά πολλά προϊόντα. Για κάθε πελάτισσά μου έχω δημιουργήσει ένα SOS kit, το οποίο ανανεώνω κάθε δύο εβδομάδες παρόλο που οι ίδιες υποστηρίζουν ότι λειτουργεί καλά στην επιδερμίδα τους''.

Η θεωρία της για τη συχνή αλλαγή της skincare ρουτίνας μας είναι παρόμοια με αυτή ενός personal trainer. ''Θέλω το δέρμα να νιώθει ένα ταρακούνημα. Είναι όπως όταν γυμνάζεσαι, δεν μπορείς να κάνεις την ίδια άσκηση για τους κοιλιακούς συνέχεια. Πρέπει να την αλλάζεις ώστε οι μύες να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται'', εξηγεί.

Είναι κατανοητό το γεγονός, ότι η αλλαγή κάθε δύο εβδομάδες της skincare ρουτίνας σου μπορεί να είναι και πολυέξοδη και σίγουρα το budget μας δεν είναι το ίδιο με της Michelle Obama ή της Oprah Winfrey. Γι' αυτό η Brodeur προτείνει να αλλάζουμε τη διαδικασία κάθε σεζόν, αφού και με την αλλαγή του καιρού και το πέρασμα από τον χειμώνα στο καλοκαίρι και αντίστροφα οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν.

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά ομορφιάς και καλοζωίας από την Cindy Crawford

Home