Thumbnail

This is MAJOR! Δεν θα πιστέψεις ποιός σχεδιαστής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του skincare σειρά This is MAJOR! Δεν θα πιστέψεις ποιός σχεδιαστής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του skincare σειρά

Ο ανταγωνισμός για τα πολυτελή brands στον χώρο της ομορφιάς τώρα ξεκινά!
Ετοιμάσου για μια επική μάχη στον χώρο της ομορφιάς... Ένα νέο luxury brand επεκτείνεται στον χώρο της ομορφιάς και αναμένεται να παρασύρει πολλούς εραστές του luxury skincare.

Θα μπορούσες να προδώσεις την αγαπημένη σου κρέμα ημέρας για την υπογραφή του Tom Ford; Η απάντηση από τις περισσότερες beauty junkies που περιμένουν με αγωνία τη πρώτη σειρά περιποίησης του αμερικανού σχεδιαστή είμαι σίγουρη πως είναι ''χίλιες φορές ναι''...

Ανάμεσα στην κυκλοφορία του πρώτου skincare προϊόντος από την Marc Jacobs Beauty νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι και της είδησης ότι η Victoria Beckham ετοιμάζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνει το ντεπούτο της σ' αυτό το κομμάτι που έκανε τις beauty lovers να παραλληρούν, είναι σαφές ότι κόσμος της ομορφιάς και της μόδας είναι αλληλένδετοι περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Σ' αυτό το πλαίσιο η είδηση ότι ο Tom Ford ετοιμάζεται να οδηγήσει την αυτοκρατορία του ακόμα ένα βήμα παραπέρα ενισχύει την πεποίθηση ότι οι σχεδιαστές είναι έτοιμοι να πάρουν ένα μεγάλο μερίδιο στον χώρο της ομορφιάς

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη για μια skincare σειρά από την Rihanna

Σύμφωνα με την WWD η Tom Ford Research ιδρύθηκε πριν τρία χρόνια ως μια επιθυμία του Tom Ford να να δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο για την ανάπτυξη καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων φροντίδας του δέρματος. 

«Ήθελα να επικεντρωθώ σοβαρά στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας βασισμένο σε επιστημονικές έρευνες», δήλωσε η Ford στο WWD. "Αυτό είναι ένα πραγματικό skincare προϊόν και μια αποτελεσματική θεραπεία. Δεν είμαι απλά ένας σχεδιαστής που έβαλε το όνομά του σε μια όμορφη συσκευασία".

Tom Ford skincare

Και το ντεπούτο της σειράς δεν θα αργήσει πολύ. Ήδη τον Αύγουστο αναμένεται να κυκλοφορήσουν δύο προϊόντα, το Concentrate Serum με τιμή στα $350 και η Crème Concentrate στα $450, αποκλειστικά στα καταστήματα Saks Fifth Avenue και Tom Ford, ενώ μέχρι τον Μάρτιο του 2020, αναμένονται στην αγορά τρία επιπλέον προϊόντα, μεταξύ των οποίων μια κρέμα ματιών.

Όσο για τις φόρμουλες ο ίδιος ο σχεδιαστής μας εγγυάται ότι μπορούμε να βασιστούμε σ' αυτόν άφοβα. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι βασισμένες σε ένα δημοφιλές συστατικό που έχει κάτι κοινό με τον πρωινό μας καφέ.

“Πριν από χρόνια, ένας δερματολόγος μου είπε ότι το καλύτερο πράγμα για τα πρησμένα μάτια ήταν οι υγρά σακουλάκια τσαγιού. Κάθε φορά που το έκανα, παρατηρούσα ότι βοηθούσαν και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Η καφεΐνη ήταν ένα από τα πιο βασικά συστατικά πάνω στο οποίο βασίστηκαν οι έρευνές μας”.

Το συγκεκριμένο συστατικό το οποίο έχει προκαλέσει και όλο το ''buzz'' προέρχεται από ένα πολύ σπάνιο λευκό κακάο και από το gyokuro, ένα ιαπωνικό πράσινο τσάι που θεωρείται ο ''ήρωας'' της συγκεκριμένης σειράς, ενώ δίπλα του θα δεις επίσης και στοιχεία όπως το το γλυκολικό οξύ και το γαλακτικό οξύ, που θα συμβάλουν στην κυτταρική ανάπλαση, αλλά και το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια που θα προάγουν την κατακράτηση υγρασίας για ένα ενυδατωμένο πιο ''γεμάτο'' αποτέλεσμα.

Με όλα αυτά και με τόσα άλλα που αναμένεται να μάθουμε εν καιρώ, πες μου πως γίνεται να μην δηλώνουμε ενθουσιασμένες;

Διάβασε ακόμα: Stop the press! Η Victoria Beckham μάς δίνει μια μικρή γεύση από την cruelty-free beauty συλλογή της

Home