Thumbnail

To μυστικό beauty tool της Alicia Keys για μια fresh επιδερμίδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ To μυστικό beauty tool της Alicia Keys για μια fresh επιδερμίδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, η αμερικανίδα καλλιτέχνης αρνείται να φορέσει μακγιάζ
Ήταν από τις πρώτες σταρ που ξεκίνησαν το κίνημα της ''φυσικής ομορφιάς'' απαλλαγμένης από τόνους μακιγιάζ αφήνοντας μέχρι και στις red carpet εμφανίσεις της το πρόσωπό της ''γυμνό''.

Από τότε η Alicia Keys αποθεώνεται από τους φαν τις και από πολλές γυναίκες στον πλανήτη που τολμά να αποκαλύψει την φυσική της ομορφιά.

Διάβασε ακόμα: Face Brushing: Tο top μυστικό για πορσελάνινη επιδερμίδα

Ωστόσο η αψεγάδιαστη όψη της και η φρέσκια εμφάνισή της μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα των makeup artists, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όπως και πολλές άλλες celebrities, έτσι και εκείνη ακολουθεί πολλές skincare θεραπείες για να δείχνει σαν μικρού κοριτσιού.

Alicia Keys beauty

Ένα από τα μυστικά της το αποκάλυψε ο προσωπικός της μακιγιέρ ο οποίος τόνισε ότι το μυστικό βρίσκεται στο layering. Έτσι, ξεκινάει με ορό και κρέμα ενυδάτωσης για να ενυδατώσει το δέρμα της σταρ και αφού εφαρμόσει το κάθε προϊόν, κάνει μασάζ προσώπου με ένα jade roller.

Το jade roller αποτελεί μεγάλη τάση στον χώρο της περιποίησης προσώπου τα τελευταία χρόνια και έχει τις ρίζες του στην αρχαία Κίνα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο περιποίησης που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του νεφρίτη με την κίνηση του ρόλερ, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και είναι ακόμα μια τάση που ξεκίνησε από τις ασιάτισσες beauty junkies και εξαπλώθηκε παντού.

Διάβασε ακόμα: Αντίο jade rollers! Αυτό είναι το νέο gadget ομορφιάς που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου!

 

Home