Thumbnail

Ένας celebrity makeup artist σού αποκαλύπτει το κόλπο για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους Ένας celebrity makeup artist σού αποκαλύπτει το κόλπο για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους

Πίστεψέ με είναι πανεύκολο και πολύ πολύ χρήσιμο...
Στο πελατολόγειό του φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό της Kendall Jenner, της Chrissy Teigein, της Hailey Baldwin, της Gigi Hadid, της Selena Gomez, η Emily Ratajkowski και της Kim Kardashian. Και σίγουρα ο Hung Vanngo είναι ο ιδανικός για να μας πει τα μυστικά του αψεγάδιαστου μακιγιάζ των ''it'' girls...

Πρόσφατα έδωσε την ευκαιρία στους followers του στο Instagram να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις, αφού όπως ισχυρίστηκε ήθελε να σκοτώσει τον χρόνο του γιατί είχε καθυστερήσει μια πτήση του. 

Διάβασε ακόμα: Το κονσίλερ που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ

 

Έτσι λοιπόν δεν ήταν λίγοι αυτοί που ''εκμεταλλεύτηκαν'' την ευκαιρία να του ζητήσουν και κάποια έξυπνα tips στο μακιγιάζ και ο ίδιος δεν δίστασε να τους απαντήσει. Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν ένα από τα κόλπα που χρησιμοποιεί στην δουλειά του, ώστε να καλύπτει τους μαύρους κύκλους χωρίς το σημείο κάτω από τα μάτια να δείχνει βαρύ και cakey. 

Διάβασε ακόμα: Η makeup artist, Violette μάς δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο καθημερινό look μετά τις διακοπές

Hung Vanngo makeup tip

Όπως ανέφερε ο ίδιος λοιπόν, συνήθως απλώνει λίγο highlighter πριν εφαρμόσει το concealer. Brilliant! Η απάντησή του πραγματικά μας ενθουσίασε αφού δεν είχαμε ποτέ προηγουμένως σκεφτεί αυτό το λογικό τρικ. Μα φυσικά! Το highlighter μπορεί να δώσει λάμψη στην περιοχή ώστε να δείχνει πιο ξεκούραστη και να μην έχει ανάγκη από πολλές στρώσεις concealer. 

Μην μου πεις πως δεν θα το δοκιμάσεις στο επόμενο makeup look σου;

Διάβασε ακόμα: O makeup artist της Chiara Ferragni αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις το look της στο Φεστιβάλ Βενετίας

Home