Thumbnail

Ποιες beauty συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις μετά τα 30; Ποιες beauty συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις μετά τα 30;

Για να μη σε πιάσει η πρώτη μίνι κρίση ηλικίας
Μεγαλώνεις, αλλά δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός. Απλώς, πρέπει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες σου και να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην περιποίησή σου. Πλέον, δεν έχεις την πολυτέλεια να την αμελείς.

Μη μετανιώνεις/τσιγκουνεύεσαι ένα καλό treatment

Ονειρεύεσαι μια απόδραση μόνο για σένα σε luxe spa και περιποίηση προσώπου και σώματος; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, χωρίς να έχεις τύψεις. Όσο μεγαλώνεις θα δεις πως δεν έχει σημασία το πώς φαίνεσαι, αλλά το πώς είσαι!

Αρκετά με την υπερβολική χρήση του σεσουάρ

Ευτυχώς το κλίμα της χώρας μας, ευνοεί όσες θέλουν να στεγνώσουν τα μαλλιά με φυσικό τρόπο. Θυμήσου πως δε χρειάζεται να είσαι πάντα στην τρίχα. Αφήνοντας τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά τα ξεκουράζεις, τα κάνεις πιο υγιή και γερά και μειώνεις ψαλίδα και σπάσιμο. Βέβαια, καλό είναι να επενδύσεις σε ένα καλό σεσουάρ, για τις στιγμές που θα το χρειαστείς. Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει στο χτένισμα και την υγεία της τρίχας σου, διευκολύνοντας σου τη ζωή και εξοικονομώντας σου άσκοπα λεφτά στο κομμωτήριο.

woman

Τι πραγματικά χρειάζεσαι για τέλειο eye makeup

Τρία απλά πράγματα: ένα σκούρο eyeliner (μαύρο ή καφέ), μια σκιά σε γήινους τόνους και μια καλή μάσκαρα. Θα δεις ότι με μόνο αυτά τα τρία μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά looks για όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητάς σου, χωρίς να κουβαλάς παντού παλέτες και πέντε διαφορετικά πινέλα.

Ρυτίδες 

Μπορείς να αποτρέψεις τις ρυτίδες από το να σχηματιστούν στο πρόσωπό σου νωρίτερα, προσέχοντας τις θεραπείες που κάνεις αλλά και τις κινήσεις σου. Κάνε απαλό μασάζ και μην τρίβεις την επιδερμίδα σου!

Διάβασε επίσης 

Πώς να κάνεις τον χρόνο σύμμαχό σου

Πώς να επιλέξεις τη σωστή κρέμα ματιών

Τι δεν πρέπει να παραλείπεις από τη ρουτίνα περιποίησης σου όταν κλείσεις τα 30

 

Πηγή 

Home