Thumbnail

H Jennifer Garner ψηφίστηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς και ντρέπεται γι' αυτό H Jennifer Garner ψηφίστηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς και ντρέπεται γι' αυτό

Δες το video με την 47χρονη σταρ να μιλάει για τα μυστικά ομορφιάς της
Το περιοδικό People και το τεύχος του Beautiful Issue έδωσαν τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας για το 2019 σε μια διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ.

H 47χρονη ηθοποιός Jennifer Garner επιλέχθηκε για το φετινό ένθετο Beautiful Issue του περιοδικού People, στο οποίο μεταξύ άλλων εξηγεί πως τα βγάζει πέρα ως ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα.

Η χολιγουντιανή σταρ, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό, ποτέ δεν στηρίχθηκε στην εμφάνισή της. Μάλιστα, αποκάλυψε τα μυστικά της ενάντια στο πέρασμα του χρόνου, με το πιο σημαντικό ότι δεν αφήνει την εμφάνιση της να «παίξει» με την αυτοεκτίμηση της.

Jennifer Garner People

''Βλέπω την ομορφιά ως κάτι πιο ολιστικό. Όσο δεν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και όσο δεν νιώθω ότι πρέπει να υποστηρίζω κάποια εικόνα προς τα έξω αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και πιο όμορφη. Όταν χαμογελάω στον κόσμο ή όταν βοηθάω τους ανθρώπους έχει μεγαλύτερη σημασία αυτό που προσλαμβάνεις από τον κόσμο παρά αυτό που φαίνεσαι''.

«Δεν ήμουν ποτέ ένα από τα όμορφα κορίτσια. Απλά είχα αφήσει πίσω μου αυτού του είδους την ανασφάλεια και δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ελκυστικό. Δεν ήταν μέρος της ζωής μου κάτι τέτοιο», δήλωσε και εξήγησε ότι η οικογένειά της είναι αυτή που ενθάρρυνε τη στάση ζωής της.

«Ένιωθα καλά με τον εαυτό μου από μικρή, αυτό είναι το μυστικό. Οι ωραίες εμφανίσεις δεν ήταν σημαντικό θέμα στη δική μας οικογένεια. Δεν θυμάμαι ποτέ τους γονείς μου να μου λένε «είσαι πάρα πολύ όμορφη»», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Garner.

Η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε μάλιστα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres όπου και είδε για πρώτη φορά το εξώφυλλο στο People «Είναι τόσο ντροπιαστικό, σοβαρά, το εννοώ», ήταν τα πρώτα λόγια της Jennifer Garner, ενώ πρόσθεσε αστιευόμενη ''Θα περιμένατε σίγουρα την Kaia Gerber και εμφανίστηκα εγώ''.

«Δε μπορώ να το κοιτάω. Το People μόλις έγινε περιοδικό για την Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων», είπε με χιούμορ η 47χρονη ηθοποιός, ενώ η Ellen αστειεύθηκε πως το People το αποφάσισε όταν είδε τη σέλφι που είχαν βγάλει μαζί σε παλαιότερή της εμφάνιση στην εκπομπή της.

Η ηθοποιός στο μεταξύ, πρόσθεσε πως είναι πολύ κολακευτικό για εκείνη, ωστόσο ήταν διακριτή η αμηχανία της στο άκουσμα της είδησης. «Δεν έχω υπάρξει πιο αγχωμένη από ό,τι είμαι σήμερα», τόνισε για να προσθέσει αμέσως: «Δεν ξέρω, υποθέτω πως νόμιζα ότι θέλατε να με τρομάξετε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την αντίδραση της:

Διάβασε ακόμα: 6 φορές που η Meghan Markle ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της

Home